img_0060
Beste prijs garantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Welkom bij Grand Hotel De Draak


“Waar historie, gastvrijheid en comfort samenkomen”


Grand Hotel de Draak is het oudste hotel en tevens de oudste onderneming van Nederland. We zijn al ruim 600 jaar gastvrij en bevinden ons midden in het centrum gelegen aan de Grote Markt. Een bezoek aan ons hotel neemt u terug mee naar de middeleeuwen met hedendaags comfort.

Bergen op Zoom heeft een fraai winkelcentrum, vele monumenten, het Markiezenhof, de Peperbus, het Ravelijn; het is een onontdekte parel in Zuid-West Nederland. Anno 2021 bestaat Grand Hotel de Draak dus al ruim 600 jaar en beschikken we over 62 hotelkamers, 6 vergaderzalen, Restaurant Hemingway, Spa – Well en Fitness.

 

 

Overnachten in stijl

Grand Hotel De Draak biedt u schitterende kamers in 14- en 15-eeuwse bouwstijlen, voorzien van hedendaags comforts. Overnachten in Bergen op Zoom was nog niet eerder zo bijzonder en fijn.

Bekijk kamers

Zilt & Zoet

Het Zilt & Zoet arrangement is een eerbetoon aan de roots van onze chef Torben Bouterse en de rijkdom aan ingrediënten uit Zeeland. Met deze bijzondere fruits de mer schalen op ons terras serveren we al het moois uit de zee in de puurste vorm.

Arrangement bekijken

Restaurant 1397

In het historische centrum van Bergen op Zoom ligt Restaurant 1397, voorheen Restaurant Hemingway. De nieuwe naam refereert aan 1397, het jaar waarin De Draak met zekerheid al als horecabedrijf bestond. In dit restaurant staat de beleving en culinair genieten hoog in het vaandel.

Lees meer