Nieuws & Acties
Grand Hotel de Draak
image

Nieuws & Acties


Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuws en de acties van Grand Hotel De Draak en Restaurant 1397.

 

Klik hier

 

img_0060
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Welkom bij Grand Hotel De Draak


“Waar historie, gastvrijheid en comfort samenkomen”


Grand Hotel De Draak is het oudste hotel en tevens de oudste onderneming van Nederland. Een bezoek aan ons hotel neemt u mee terug naar de middeleeuwen met hedendaags comfort.

Bergen op Zoom heeft een fraai winkelcentrum, bezit meer dan 300 Rijksmonumenten, waaronder het Markiezenhof (1485), de Peperbus (1370), het Ravelijn (1703); het is een onontdekte parel in Zuid-West Nederland. In 2022 vieren we het 625 jaar bestaan: ononderbroken gastvrijheid. De Draak beschikt over 62 4-sterren superior hotelkamers, 2 vergaderzalen, Restaurant 1397, Wellness en Fitness.

In de editie 2022 van “Lekker500” werd ons restaurant beschreven met als afsluiter “Grote Klasse”.

 

 

Overnachten in stijl

Grand Hotel De Draak biedt u schitterende kamers in 14- en 15-eeuwse bouwstijlen, voorzien van hedendaags comforts. Overnachten in Bergen op Zoom was nog niet eerder zo bijzonder en fijn.

Bekijk kamers

Restaurant 1397

In het historische centrum van Bergen op Zoom ligt Restaurant 1397, voorheen Restaurant Hemingway. De nieuwe naam refereert aan 1397, het jaar waarin De Draak met zekerheid al als horecabedrijf bestond. In dit restaurant staat de beleving en culinair genieten hoog in het vaandel.

Lees meer

Hotels For Trees

Waar hotelgasten bomen planten. Stichting Hotels for Trees levert een concrete bijdrage aan een groenere wereld. Een hotelwereld waarin er één nieuwe boom geplant wordt voor iedere dag dat een gast er voor kiest de kamerschonmaak over te slaan.

Lees meer