Nieuws & Acties
Grand Hotel de Draak
image

Nieuws & Acties


Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuws en de acties van Grand Hotel De Draak en Restaurant 1397.

 

Klik hier

 

Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Michelin Gids


Hoe staat Restaurant 1397 beschreven in de Michelin gids van 2021? “De levensgenieter in Ernest Hemingway had zeker genoten van dit elegante restaurant. Producten uit de streek, zoals Brabantse Wal asperges en Bergse oesterzwammen, spelen hier namelijk de hoofdrol in moderne bereidingen die er op visueel vlak uitspringen.”

 

De principes van de Michelin gids

Dat de MICHELIN gids mondiale bekendheid geniet, is voornamelijk te danken aan het constante engagement ten opzichte van zijn lezers. Of het nu in Japan of de Verenigde Staten is, in China of in heel Europa, de engagement is gebaseerd op enkele onveranderde regels, die nauwgezet worden gerespecteerd door al de inspecteurs:

Eerste gouden regel is dat de inspecteurs de restaurants en hotels anoniem en regelmatig uittestten, zodat ze ten volle het aangeboden niveau kunnen beoordelen. Ze betalen dus altijd hun rekening. De selectie van bedrijven gebeurt in volledige onafhankelijkheid, en de inschrijving van bedrijven is volledig gratis.

De gids is allesbehalve een eenvoudig adressenboek, het biedt een selectie aan van de beste hotels en restaurants in alle comfortcategorieën en prijsklassen. De praktische informatie, de klasseringen en onderscheidingen worden elk jaar geëvalueerd en geüpdatet, zodat de meest betrouwbare informatie wordt aangeboden.

De klasseringscriteria zijn identiek voor alle landen waarvan de MICHELIN gids een selectie maakt, om de homogeniteit van de selectie te kunnen garanderen. Elke cultuur heeft zijn keuken, maar kwaliteit moet een universeel principe blijven.

Michelin heeft zichzelf een missie opgelegd: helpen bij mobiliteit. Met als enige bedoeling dat uw reizen altijd in het teken van plezier en veiligheid staan.

 

 

Terug naar alle gidsen