Beste prijs garantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Veiligheidsmaatregelen

 

Lieve gast,

Wij informeren u graag hoe wij in het oudste hotel van ons land omgaan met COVID-19. Conform de maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd, volgen wij de richtlijnen van het RIVM om besmetting of overdracht van COVID-19 te voorkomen.

Specifiek zijn dat onderstaande maatregelen:

 

Coronocheck

Vanaf 25 september 2021 zijn wij verplicht om bij al onze restaurantgasten (ontbijt, lunch en diner) de coronacheck uit te voeren. Dat geldt voor alle gasten aan een tafel: mocht er onverhoopt een gast (al dan niet deel uitmakend van een groep) negatief testen dan moeten wij deze gast de toegang weigeren. Als het gezelschap dan in z'n geheel wenst te vertrekken dan verspeelt men de vooruitbetaling van € 25,- per persoon. Deze vooruitbetaling van € 25,- per persoon is effectief met ingang van 19 oktober 2021.

 

Algemeen

Voor het bezoek aan ons hotel dienen er geen gezondheidsrisico’s te zijn. Dit checken we bij telefonische reserveringen en bij binnenkomst.

Houd minimaal 1.5 meter afstand van onze collega’s en andere gasten.

Was uw handen regelmatig en / of gebruik onze ECOLAB handdesinfectie punten. Deze staan verspreid door onze monumentale panden op de contactpunten.

(Hand)contactpunten worden frequent schoongemaakt door onze huishoudelijke dienst.

Hoest of nies in uw elleboog en gebruik papieren tissues.

 

 

Meer informatie?

Omtrent de verdere ontwikkelingen van COVID-19, zullen wij de richtlijnen van het RIVM nauwlettend volgen.