img_0060
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Alle faciliteiten


Het oudste hotel van Nederland beschikt over alle gemakken die de moderne mens anno 2016 nodig heeft. Door het hele pand kunnen onze gasten gebruik maken van gratis Wi-Fi en betaald van onze well– en fitness.

 

Ontbijt

Het ontbijt wordt geserveerd in onze Meizaal. Doordeweeks van 07:00 tot 10:00 uur en in het weekend van 08:00 tot 11:00 uur staat er een uitgebreid buffet voor u klaar. We werken met ontbijt tijdsblokken waarbij er een maximum van 30 gasten per uur geldt. Wilt u gebruik maken van ontbijt op uw kamer (toeslag €10,00) of eerder ontbijten? Neem dan even contact op met onze receptie.

 

 

Vergaderen

In alle rust en met meer dan voldoende ruimte vergaderen? In klein of groot gezelschap, het kan bij Grand Hotel De Draak. Heeft u intresse in een van onze luxe zalen? Neem contact op met ons. We helpen u graag verder!

Contact opnemen

Restaurant 1397

In het historische centrum van Bergen op Zoom ligt Restaurant 1397, waar beleving voorop staat en culinair genieten hoog in het vaandel. Men treft hier een eigentijdse innovatieve kookstijl aan met wereldse invloeden, maar de Nederlandse keuken vormt de basis. 

Lees meerParkeren

Grand Hotel De Draak & Résidence Dagmara huurt een parkeercomplex aan de Potterstraat, de achterzijde van de Résidence in hartje Bergen op Zoom. Deze kosten bedragen €21,50 per nacht, per auto. Informeer voor alle zekerheid per telefoon of email naar de beschikbaarheid en andere parkeermogelijkheden. U kunt uw bagage in- en uitladen voor het hotel op de Grote Markt in Bergen op Zoom. Alleen tijdens evenementen op de Grote Markt is dit niet mogelijk.

Voor het bereiken van het parkeerterrein via uw navigatie systeem: Potterstraat 27, Bergen op Zoom. Het bord ‘P Hotel de Draak’ hangt op 2 meter hoogte naast ‘Café Oosterwaal’.

Van deur tot deur: Voor een beschrijving van de hele weg vanaf uw startpunt tot het hotel, kijkt u op de routeplanner van Routenet.

Met de trein: Vanuit station Bergen op Zoom hoeft u slechts een rechte weg (winkelstraat) te volgen naar de Grote Markt. Ongeveer 10 tot 15 minuten lopen. Voor uw treinreis kijkt u op de reisplanner van de NS.

 

Bereikbaarheid Grote Markt / Hotel  

In opdracht van de gemeente, wordt de Grote Markt vanaf 1 april 2022 weer afgesloten. Het is van maandag t/m zondag tussen 12:00 tot 20:00 uur niet mogelijk om met de auto voor het hotel te komen. Er is nog geen einddatum vastgesteld. 


WiFi

In het gehele pand en op het terras van Grand Hotel De Draak, en in Residence Dagmara is er toegang tot het draadloze internet.


Werken bij

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste, leergierige collega’s in diverse functies die willen werken in een dynamische, uitdagende en inspirerende organisatie. Grand Hotel de Draak is tevens een erkend leerbedrijf. Voor de meeste functies is ervaring meegenomen, maar het is niet altijd noodzakelijk. Open sollicitaties kunnen gestuurd worden naar dit email adres!

Vacatures bekijken