20190918_visitbrabant_willekemachiels_hr_031_3646
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Wellness & Fitness bij De Draak

 

UPDATE: 27-01-2023

Onze wellness zal voorlopig gesloten zijn. Aangezien de gas- en energieprijzen het afgelopen jaar exorbitant zijn gestegen is het momenteel helaas niet rendabel u deze faciliteit aan te bieden.

Wellness

Op de begane grond van Grand Hotel De Draak (vleugel: de Gouden Leeuw) vindt u onze wellness-faciliteiten waarvan u tegen betaling gebruik van kunt maken. In onze wellness kunt onder andere terecht voor een heerlijk sauna bezoek, de Turkse stoom-, en infrarood cabine een afkoelruimte met stort- en regendouche. Daarnaast is er een ontspanningsruimte waar u heerlijk kunt relaxen. Voor de sauna en infrarood-cabine geldt dat u altijd op uw badlaken plaatsneemt, ook als u badkleding draagt. De wellness is op aanvraag geopend van 16:00 tot 23:00 uur. Bij de receptie zijn slippers en badjassen verkrijgbaar tegen vergoeding.


Fitness

We geven u tijdens uw verblijf de mogelijkheid fit en in conditie te blijven. In de middeleeuwse kelders van Grand Hotel De Draak hebben we wat “martelwerktuigen” gevonden. Deze state-of-the-art fitnessapparatuur is tussen 07.00 - 23.00 uur te gebruiken door onze hotel gasten. De fitness bevindt zich eveneens op de begane grond van Grand Hotel De Draak (vleugel: de Gouden Leeuw).

 

 

Boek een kamer      Boek een arrangement