20190918_visitbrabant_willekemachiels_hr_031_3646
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Wellness & Fitness bij De Draak

 

Wellness

Op de begane grond van Grand Hotel De Draak (vleugel: de Gouden Leeuw) vindt u onze wellness-faciliteiten waarvan u tegen betaling gebruik van kunt maken. In onze wellness kunt onder andere terecht voor een heerlijk sauna bezoek, de Turkse stoom-, en infrarood cabine een afkoelruimte met stort- en regendouche. Daarnaast is er een ontspanningsruimte waar u heerlijk kunt relaxen. Voor de sauna en infrarood-cabine geldt dat u altijd op uw badlaken plaatsneemt, ook als u badkleding draagt. De wellness is op aanvraag geopend van 16:00 tot 23:00 uur. Bij de receptie zijn slippers en badjassen verkrijgbaar tegen vergoeding.


Fitness

We geven u tijdens uw verblijf de mogelijkheid fit en in conditie te blijven. In de middeleeuwse kelders van Grand Hotel De Draak hebben we wat “martelwerktuigen” gevonden. Deze state-of-the-art fitnessapparatuur is 24 uur per dag tegen betaling en op verzoek te gebruiken door onze hotel gasten. De fitness bevindt zich eveneens op de begane grond van Grand Hotel De Draak (vleugel: de Gouden Leeuw).

 

Energiebewust

Om energie te besparen worden zowel de fitness- als wellness faciliteiten niet automatisch meer aangezet. Geef tijdig door dat u er gebruik van wenst te maken, wij zetten deze faciliteiten met plezier voor u aan.

 

 

Boek een kamer      Boek een arrangement