img_0060
Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Hotel in Bergen op Zoom

 

Grand Hotel de Draak beschikt over 62 kamers vol luxe en comfort, de meeste kamers hebben 14e of 15e-eeuwse bouwelementen en zijn stuk voor stuk voorzien van hedendaags comfort. We hebben voor ieder wat wils van deluxe kamers tot junior suites, suites en in onze dependance twee superior suites. Geen enkele kamer is hetzelfde in Grand Hotel de Draak, ze verschillen allen qua grootte, hoogte en bieden een diversiteit aan inrichting.

Residence Dagmara beschikt over 16 hotelkamers en deze zijn allen ingericht in de Empire stijl. De 15 kamers in de Gouden Leeuw zijn ingericht in een traditionele Britse stijl en de overige 31 kamers in het hoofdgebouw van Hotel de Draak zijn recent modern ingericht.


Faciliteiten

Het oudste hotel van Nederland beschikt over alle gemakken die de moderne mens anno 2021 nodig heeft. Door het hele pand kunnen onze gasten gebruik maken van gratis Wi-Fi en uiteraard van onze spa – well – en fitness. Hiernaast beschikken wij over 32 camera bewaakte parkeerplaatsen, waar onze hotelgasten kunnen parkeren voor € 21,50 per nacht.
Meer weten? Lees hier verder.

 

 

Kamers met stijl

Grand Hotel De Draak biedt u schitterende kamers in 14- en 15-eeuwse bouwstijlen, voorzien van hedendaags comforts. Overnachten in Bergen op Zoom was nog niet eerder zo bijzonder en fijn.

Bekijk kamers

Arrangementen

We hebben voor eenieder wat wils voor een lang weekend weg, tot een korte City Trip in Bergen op Zoom en al onze arrangementen zijn in combinatie met diner in Restaurant 1397! Zo kunt u culinair onthaasten in het oudste hotel van Nederland.

Bekijk arrangementen

Predicaat Hofleverancier

Vanaf 16 juni 2022 mag Grand Hotel De Draak het predicaat Hofleverancier dragen. "Dit is mijn jongensdroom" verteld Frans Hazen. "Ik ben trots dat we er met de hele ploeg ingeslaagd zijn om De Draak te brengen waar het nu staat. 

 

Lees verder

Hotels For Trees

Waar hotelgasten bomen planten. Stichting Hotels for Trees levert een concrete bijdrage aan een groenere wereld. Een hotelwereld waarin er één nieuwe boom geplant wordt voor iedere dag dat een gast er voor kiest de kamerschonmaak over te slaan.

 

Bekijk kamers