1397 Arrangement


Het 1397 hotel arrangement staat volledig in het teken van de rijke geschiedenis van de Draak. Al ruim 600 jaar bent u bij ons aan het juiste adres voor een unieke beleving in Bergen op Zoom. Schrijf samen met ons geschiedenis tijdens uw verblijf. 

Koning Willem Alexander en Koningin Maxima hebben als eerste ons gastenboek getekend. Hierna volgde BN’ers als Youp van ’t Hek, Alfred Tratlehner (Vjeze Fur), Herman Finkers en internationale bekende popartiest Kim Wilde. Dit is úw kans om ook uw stuk bij te dragen aan de geschiedenis van de Draak.

Dit arrangement bevat:

  • Overnachting in een Junior Suite
  • Torben Bouterse menu “all-in”*
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Doosje bonbons op de kamer
  • Stuk schrijven in Draken gastenboek

* Inclusief sprankelend aperitief, drankenarrangement, mineraalwater & koffie/thee met friandises

* Prijs is p.p. o.b.v. 2 personen op een kamer excl. toeristenbelasting. Voor 1 persoon geldt een toeslag. Extra nachten zijn bij te boeken voor het voordelige tarief van € 84,50 per persoon per nacht (inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting). Arrangementen zijn op basis van individuele boekingen tot 10 personen. Voor groepsaanvragen vanaf 10 personen gelden andere tarieven met zaalhuur voor private dining. Eenpersoonstoeslag is € 45,00 per nacht.

 

Beste prijs garantie