Nieuws & Acties
Grand Hotel de Draak
image

Nieuws & Acties


Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuws en de acties van Grand Hotel De Draak en Restaurant 1397.

 

Klik hier

 

3=2 Arrangement

Boek 3 nachten en krijg 1 hotel overnachting gratis en voor niks! Wilt u echt even ontspannen, meer zien in en rondom Bergen op Zoom en tóch die ene lange fietstocht maken door de Brabantse Wal of Zeeland? Of staat een extra lang weekendje weg gewoon op uw verlanglijst? Met een gratis 3e nacht aanbieding hoeft u er niet lang over na te denken.

 

De details op een rijtje

  • 3 x overnachting in een Deluxe Kamer
  • 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 4 gangen menu in Restaurant 1397* 
  • Voor slechts €255 per persoon

*Diner is op dag van aankomst/ check-in. Voor het omzetten van het diner naar de tweede of derde avond wordt er een toeslag gerekend van €30 per persoon.

 

Prijs

Prijs is p.p. o.b.v. 2 personen op een kamer excl. toeristenbelasting. Voor 1 persoon geldt een toeslag. Extra nachten zijn bij te boeken voor het voordelige tarief van € 84,50 per persoon per nacht (inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting). Arrangementen zijn op basis van individuele boekingen tot 10 personen. Voor groepsaanvragen vanaf 10 personen gelden andere tarieven met zaalhuur voor private dining. Eenpersoonstoeslag is € 45,00 per nacht.

Beste PrijsgarantieAndere arrangementen

Romantisch Arrangement

Romantisch Arrangement

Meer informatie