Quality Lodgings

Maak van uw diner een luxueus weekend weg met dit QL arrangement. U kunt Bergen op Zoom verkennen, gebruik maken van onze wellness en culinair genieten van een acht gangen diner in Restaurant Hemingway. Na het diner kunt u heerlijk overnachten in een van onze Suites en de dag erop uitgebreid genieten van ons ontbijtbuffet.

Grand Hotel de Draak is sinds 2019 aangesloten bij QL Hotels & Restaurants. QL Hotels & Restaurants is dé collectie van ruim 130 onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels.
Deze kwaliteitshotels & Restaurants zijn niet alleen in Nederland gevestigd maar u treft deze ook aan in Oostenrijk , Belgie , Duitsland , Luxemburg , Noorwegen , Zweden en Zwitserland .

Culinair genieten én overnachten gaan bij QL één op één samen. De chef-koks hebben dan ook stuk voor stuk een goede tot zeer goede naam. Er is een aantal stadshotels dat geen eigen restaurant heeft, maar dan bevindt er zich een uitstekende eetgelegenheid vlakbij. Belangrijk bij QL is het bieden van een persoonlijke, kwaliteitsvolle service in een warme en gastvrije omgeving. Alle QL Hotels en Restaurants hebben een speciale charme en stralen een aangename en informele sfeer uit. Meestal zijn deze hotels en restaurants gevestigd in monumentale panden , kastelen of voormalige fraai gelegen buitenverblijven .

*Prijs is p.p. o.b.v. 2 personen op een kamer excl. toeristenbelasting. Voor 1 persoon geldt een toeslag. Extra nachten zijn bij te boeken voor het voordelige tarief van € 84,50 per persoon per nacht (inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting). Arrangementen zijn op basis van individuele boekingen tot 10 personen. Voor groepsaanvragen vanaf 10 personen gelden andere tarieven met zaalhuur voor private dining. Eenpersoonstoeslag is € 45,00 per nacht.

 

Dit arrangement bevat:

  • Overnachting in een Suite
  • 8 gangen menu in het restaurant
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Luxe verwenpakket

 

 

Beste prijs garantie