Nieuws & Acties
Grand Hotel de Draak
image

Nieuws & Acties


Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuws en de acties van Grand Hotel De Draak en Restaurant 1397.

 

Klik hier

 

Zilt & Zoet

Het Zilt & Zoet arrangement hotelarrangement is een eerbetoon aan de roots van onze chef Torben Bouterse en de rijkdom aan ingrediënten uit Zeeland. Met deze fruits de mer schalen op ons terras serveren we al het moois uit de zee in de puurste vorm. Culinaire genieten van de specialiteiten van onze chef Torben Bouterse.
Met dit arrangement overnacht u in een van onze luxe Junoir Suites, inclusief ontbijt en natuurlijk de fruits de mer** inclusief een dessert naar keuze én bonbons op uw kamer!

*Prijs is p.p. o.b.v. 2 personen op een kamer excl. toeristenbelasting. Extra nachten zijn bij te boeken voor het voordelige tarief van € 99,75 per persoon per nacht (inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting). Arrangementen zijn op basis van individuele boekingen tot 10 personen. Voor groepsaanvragen vanaf 10 personen gelden andere tarieven met zaalhuur voor private dining. Eenpersoonstoeslag is € 45,00 per nacht.

** Lunch is op dag van check-in tussen 12:00 – 16:00 uur geserveerd op ons terras.

Dit arrangement bevat:

  • Overnachting in een Junior Suite
  • Plateau fruits de mer voor 2 personen, geserveerd op het terras
  • Dessert naar keuze
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Doosje bonbons op de kamer

 

Beste Prijsgarantie