De start van het nieuwe jaar staat in het teken van vernieuwing. Delen van het hotel en het restaurant zullen in 2023 flink verbouwd worden. Met de verplaatsing van de receptie, een nieuwe open keuken, een aanvullend restaurantgedeelte en een nieuwe cocktailbar verhogen we het serviceniveau voor onze gasten en zorgen we voor een beleving die past bij onze ambities.
In de eerste twee maanden van 2023 wordt de receptie verplaatst. In onze Joriszaal (nu de lobby) komen twee nieuwe balies voor het in- en uitchecken bij ons hotel. Uiteraard voorzien van eigentijdse aankleding en decoratie.
In deze periode vindt de grootste aanpassing plaats. De Meizaal (nu achter de receptie) wordt verbouwd tot open keuken met ook een functionaliteit voor ontbijtbuffet. De keuken is volledig gasloos, beschikt over de meest moderne apparatuur en is met een glazen pui volledig ‘in beeld’ voor onze gasten.
De Albrecht Dürerzaal wordt verbouwd, de gasten kunnen aan chefs tables direct een blik in de keuken werpen. Dit zal de beleving van dineren op topniveau zeker versterken. 16 Gasten kunnen elke beweging van de keukenbrigade direct volgen, van de bereiding van de gerechten tot en met de opmaak van de borden.
In de zomer wordt voormalig restaurant Hemmingway verbouwd tot cocktail- en wijnbar. Een welkome aanvulling die ervoor zorgt dat we onze gasten met verschillende horecaconcepten kunnen laten ervaren wat gastvrijheid en gastronomisch genieten voor ons betekent. We hebben inspiratie voor de uitstaling en inrichting opgedaan bij verschillende nationale en internationale bars. Naast bijzondere cocktails en mooie wijnen per glas, worden er koude en warme gerechtjes geserveerd van culinair hoogstaand niveau. We kijken er naar uit om u in het najaar te ontvangen in “The Bar: Fancy drinks and bites".