Hoofdfoto 3.png


Lunchen & dineren in Restaurant 1397

 
In het historische centrum van Bergen op Zoom ligt Restaurant 1397, onderdeel van Grand Hotel De Draak. De naam van het restaurant refereert aan 1397, het jaar waarin De Draak met zekerheid al als horecabedrijf bestond. In dit restaurant staat de beleving en culinair genieten hoog in het vaandel. Men treft hier een eigentijdse innovatieve kookstijl aan met wereldse invloeden, maar de Nederlandse keuken vormt de basis. De wijn - en drankenkaart zijn zorgvuldig opgebouwd en voorzien in een keur aan wijnen met grote namen en al dan niet alternatieve/ alcoholvrije dranken.


Zorgvuldig gekozen

De menukaart is bewust samengesteld door ons keukenteam onder leiding van chef-kok Torben Bouterse. Wij werken het liefst met lokale producten uit Bergen op Zoom en omstreken en kiezen onze leveranciers zorgvuldig uit waardoor we dagelijks van verse grondstoffen worden voorzien. De menukaart wisselt met de seizoenen mee zodat we u de mooiste producten van ieder seizoen kunnen aanbieden.


Openingstijden

Wij zijn dagelijks geopend en ontvangen u graag binnen deze tijden:

Ontvangst Lunch: 12.00 - 14.00
Lunch dinsdag*: Gesloten
Lunch zaterdag*: Gesloten
   
Ontvangst Diner:  18.00 - 20.30

 

*Natuurlijk gaan we voor gezelschappen vanaf 10 personen met plezier voor u open. Uiteraard worden alle details voor het menu enz. van te voren afgesproken.

 

Reserveer hier uw tafel