Beste prijs garantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Restaurant 1397 Specials


Geniet van onze huisgemaakte specialiteiten! Van verse limoncello en mandaricello tot huisgemaakte soepen per seizoen en bonbons gemaakt door onze chocolatier. Stuk voor stuk producten om thuis na te genieten van uw verblijf bij ons in het hotel.

 

Limon- en Mandaricello

Deze lekkere Italiaanse drankjes werd oorspronkelijk gemaakt met de beroemde citroenen uit Sorrento en omgeving. Vandaag de dag worden er voor de productie ook citroenen uit andere Italiaanse regio’s gebruikt, zoals Sicilië en Sardinië. Dat maakt ze echter niet minder lekker!

Bekijken

Huisgemaakte soepen

Onze chef Torben Bouterse is geboren en getogen in Zeeland en het maken van soep is hem met de paplepel ingegoten. Om het seizoen te vieren hebben we voor u allerlei smaakvolle soepen. Zet thuis bijvoorbeeld in een handomdraai Torben z’n fantastische kreeftensoep op tafel!

Bekijken

Chocolatier Esther Hazen

Valrhona Chocolade staat voor een eerlijke en duurzame cacaosector en een gastronomische wereld die goed doet en goed smaakt. Onze chocolatier Esther Hazen maakt per seizoen vier bonbons met elk zijn eigen design, structuur en zeer smaakvolle en verfijnde vulling. Elk seizoen heeft een thema en de smaakexplosies staan beschreven op het bijgeleverde kaartje.

Bekijken