img_4172
Beste prijs garantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Smaak voor elk seizoen


Onze chocolatier Esther Hazen maakt per seizoen vier bonbons met elk zijn eigen design, structuur en zeer smaakvolle en verfijnde vulling. Hier maakt zij met veel passie en plezier de lekkerste bonbons van Valrhona chocolade.

 

Esther.png

Valrhona chocolade staat voor een eerlijke en duurzame cacaosector en een gastronomische wereld die goed doet en goed smaakt. Elke soort Valrhona chocola representeert de hoge kwaliteit achter het product.

De smaken voor elke bonbon zijn in samenspraak met onze chef Torben Bouterse samengesteld. Stuk voor stuk culinaire bonbons met spannende smaken. Elk seizoen heeft een thema en de smaakexplosies staan beschreven op het bijgeleverde kaartje.


BRABANT MEETS ZEELAND

Het huidige thema is geïnspireerd op de Brabantse Wal: daar waar Brabant Zeeland kust. Herkenbare smaken uit Brabant én Zeeland. Van Tilburgse Schrobbelear tot Bergse Bastaerd en Zeeuwse specialiteiten van duindoornbes tot de Zeeuwse bolus.