Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Reserveren bij 1397

 

Reserveer voor lunch of diner via ons reserveringssysteem rechtsonder op deze pagina. In deze module wordt alle beschikbaarheid getoond.


Openingstijden

Maandag t/m zaterdag Lunch 12:00 - 14:30

Maandag t/m zaterdag Diner 18:00 - 21:00

Zondag Keuken geopend van 12:00 - 20:00


Allergieën – en dieetwensen

Onze gerechten zijn doordacht samengesteld door onze chef Torben Bouterse. Om culinair te genieten van zijn kookkunsten vragen wij u zo min mogelijk veranderingen hierin aan te brengen en uitsluitend ernstige intoleranties door te geven.  Hiernaast kunnen wij geen garanties geven dat er geen sporen aanwezig zullen zijn.


Groepen

Bij groepen vanaf 12 personen stelt onze chef een menu voor u samen in overleg aan tafel. Hierbij zal onze chef rekening houden met eventuele dieetwensen of allergieën. Voor groepen vanaf 12 personen kunnen wij ook open gaan voor de lunch. U kunt uw aanvraag naar ons mailen via info@hoteldedraak.nl.


Private dining

We hebben een diversiteit aan zalen met private dining mogelijkheden hieraan zitten wel extra kosten verbonden. Neemt u hiervoor contact op met onze receptie via info@hoteldedraak.nl.


Cadeau

Wenst u een cadeaubon aan te schaffen voor een bijzondere gelegenheid of gewoon omdat het kan? Klikt u hieronder op de link dan kunt u kiezen uit onze diverse cadeaubonnen. Zo staan er niet alleen bedragen tussen maar ook complete all-in ervaringen.

Cadeaubon aanschaffen


Events

We hebben een diversiteit aan evenementen en speciale acties bij ons in het restaurant. De diverse evenementen ziet u rechts op deze pagina onder de reserveringsmodule. Onderaan deze pagina ziet u een selectie van onze huidige hotel arrangementen. Maak zo van een culinaire avond een heerlijk weekendje weg.


Overige informatie

Voor speciale evenementen vragen wij om een aanbetaling van € 50,00 p.p. De betaling kan direct online voldaan worden via iDeal of Creditcard. Zonder aanbetaling is uw reservering niet definitief.