Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Feestdagen bij Grand Hotel De Draak


Speciaal voor de feestdagen hebben we menu’s om gezellig samen met familie of vrienden van te komen genieten. Voor thuis en in ons restaurant kunt u lunchen of dineren tijdens Valentijnsdag, Pasen, Kerst, Vader – en Moederdag of Oud & Nieuw.


Valentijnsdag

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we een box samengesteld die de liefde viert gevuld met guilty pleasures… iedereen heeft ze! De Guilty Pleasures box is geïnspireerd op de zeven zonden van onze chef Torben Bouterse.


Pasen

Speciaal voor Pasen hebben we een Paasbrunch – of dinerbox samengesteld die de lente viert gevuld met lekkere gerechten! Deze box kunt u nuttigen als brunch of diner en het is geïnspireerd op de lentegerechten van onze chef Torben Bouterse.


Moederdag

Voor Moederdag hebben we een brunchbox gevuld met overheerlijke gerechten om uw moeder of partner mee in de watten te leggen.


Vaderdag

Met Vaderdag en dus wordt alles uit de kast gehaald om de man des huizes goed in het zonnetje te zetten. Aangezien de liefde bij veel mannen door de maag gaat, vind u hier gerechten die uw liefde nóg beter tot uitdrukking brengen. Stuk voor stuk klassiekers van onze chef Torben Bouterse en zijn keukenteam. Geïnspireerd op de man en perfect te combineren met ons bijpassende bierpakket!


Kerst

Kerst in Grand Hotel De Draak

Tijdens de Kerstdagen serveren wij een heerlijke Kerst lunch en diner, gezellig om samen met familie of vrienden van te komen genieten. Al helemaal genieten geblazen met de diverse ALL-IN mogelijkheden en perfect te combineren met een hotel overnachting met Kerst ontbijt. Zo heeft u gegarandeerd een schitterende Kerst.


Kerst thuis

Voor de handige thuiskoks onder onze relaties hebben we een speciaal “Kerst Thuis Menu” ontwikkeld. De gerechten zijn uitgebreid getest en geproefd door ons voltallige keukenteam en uitgeprobeerd door onze familie en vrienden. Zo kunnen wij u verzekeren, dat als u onze instructies volgt, u een fantastisch Kerst diner serveert voor uw gasten.


Oudejaarsavond

Jaarlijks zijn we met Oud & Nieuw gesloten. Zo kunnen al onze collega’s het nieuwe jaar inluiden met familie en vrienden. Wél verkopen we op oudejaarsdag borrelboxen voor thuis; zo kunt u thuis uw gasten in de watten leggen tijdens Oud & Nieuw.