Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Gastchefs bij Restaurant 1397


Vier keer per jaar nodigen we rising stars én sterrenchefs uit om met Torben Bouterse en zijn keukenteam een zes gangen menu te koken. Deze gastchef evenementen zijn in het leven geroepen om de gasten van Restaurant 1397 in Bergen op Zoom culinair te blijven verrassen.

 

 

Najaar 2021

Gastchef

 

We houden u nog even in spanning. Houdt deze pagina in de gaten om erachter te komen wie onze volgende gastchef zal zijn en wanneer hij of zij bij ons aanwezig zal zijn!

Voorjaar 2022

Gastchef 

 

We houden u nog even in spanning. Houdt deze pagina in de gaten om erachter te komen wie onze volgende gastchef zal zijn en wanneer hij of zij bij ons aanwezig zal zijn!

 

 

-   Deze gastchefs hebben wij al mogen ontvangen   -

 

 

Dennis Huwaë

"De innerlijke schoonheid"

 

Het fantastische keukenteam van Daalder wordt aangevoerd door patron-cuisinier, Dennis Huwaë. Hij daagt zijn team uit de lat bijzonder hoog te leggen. Om als het ware culinaire topsport te bedrijven.

In die zin is er voor Huwaë niet veel veranderd sinds zijn 2-sterren tijd. Voor hem blijft het creëren van een gerecht een zoektocht naar de perfecte combinatie van ingrediënten, die elkaar versterken en aanvullen. Hij gaat zo ver in het streven naar perfectie bij het tot stand brengen van een nieuw gerecht, dat hij – naar eigen zeggen – op zoek gaat naar “de innerlijkeschoonheid” van elk ingrediënt. En het beste van deze ingrediënten naar voren wil brengen.

Syrco Bakker

Chef-kok en creatieveling

 

Syrco Bakker, chef-kok en creatieveling, geboren op 14 november 1984, groeide op in Oisterwijk. Dit artistieke talent zat vroeger al nooit stil. Altijd aan het werk en op zoek naar meer, mooier, beter.

Tijdens de opleiding tot Horecaondernemer stortte Syrco zich volledig op het koksvak en greep zijn kans om in de vakantie ervaring op te doen in diverse restaurants. Als een kokende nomade trok Syrco Europa door om zich verder te ontwikkelen in de beste restaurants en stoomde vervolgens door tot souschef bij Sergio Herman in het driesterrenrestaurant Oud Sluis.

Sinds 2010 is Syrco als chef-kok bij Pure C** in Cadzand en weet hij zijn gasten steeds weer te verrassen met zijn verfijnde en vernieuwende creaties.