Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


SOEPEN ANNO 1397


Met de blik op oneindig serveren we het gehele jaar door onze soepen anno 1397. De soepen zijn gebaseerd op de favoriete smaken van chef Torben Bouterse, zo ontwikkeld dat u deze overheerlijke soepen in een handomdraai thuis op tafel kan zetten. De kreeftensoep serveren we het gehele jaar door en de andere wisselen met de seizoenen mee van overheerlijke Tom Kha Kai soepen tot Hollandse Erwtensoep. 

 

 

Kreeftensoep anno 1379


HET HELE JAAR DOOR

Het kreeftenseizoen is vorige week weer van start gegaan! Onze chef Torben Bouterse is geboren en getogen in Zeeland en het maken van kreeftensoep is hem met de paplepel ingegoten. Om het kreeftenseizoen te vieren hebben we een smaakvolle kreeftensoep gemaakt met kimchi en Hollandse garnalen. Zet in een handomdraai thuis Torben z’n fantastische kreeftensoep op tafel!

Bestellen

 

 

Tom kha kai soep anno 1397


ZOMER - 21 juni t/m 31 juli

Tom kha kai is een wereldberoemde en klassieke Thaise kippensoep op basis van kokosmelk. Dit recept bomvol verse ingrediënten en typische Oosterse smaken waaronder laos, citroengras en rode peper is een echte smaaksensatie. Met deze originele creatie van chef Torben Bouterse zet u deze ontzettend lekkere Thaise soep in een handomdraai op tafel!

Bestellen