Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Het beste uit Italië


Deze lekkere Italiaanse drankjes werd oorspronkelijk gemaakt met de beroemde citroenen uit Sorrento en omgeving. Vandaag de dag worden er voor de productie ook citroenen uit andere Italiaanse regio’s gebruikt, zoals Sicilië en Sardinië. Dat maakt ze echter niet minder lekker!

 

 

Beroemde citroenen uit Sorrento

LIMONCELLO € 29,50

 

Dit lekkere Italiaanse drankje werd oorspronkelijk gemaakt met de beroemde citroenen uit Sorrento en omgeving. Vandaag de dag worden er voor de productie ook citroenen uit andere Italiaanse regio’s gebruikt, zoals Sicilië en Sardinië.

Onze citroenen zijn afkomstig van de Amalfi kust, worden met de hand geplukt, gewassen en geschild met liefde. Deze grote citroenen hebben een dikke zoete schil vol met essentiële oliën. De citroenen groeien niet voor het sap maar voor de schil. Ons geheime recept bevat geen kunstmatige geur,- kleur- en smaakstoffen en bevat minder suiker door de zoete schil. Zo ontstaat er na enkele weken rijping in de oude kelders van de Draak een verfrissende volle stijl limoncello. 


Bestellen

Klein en zoet uit Sicilië

MANDARICELLO € 29,50

 

Dit verfrissende drankje is geïnspireerd op de Italiaanse limoncello met de beste mandarijnen uit Italië. Mandarijnen “Ciaculli”(klein en zoet) uit Sicilië (winter). Met de karakteristieke zoete mandarijnensmaak. Steeds moeilijker te verkrijgen en kostbaarder.

Dit zijn de oorspronkelijke mandarijnen zoals ze vroeger waren. De meeste mandarijnen van nu zijn bijna allemaal kruisingen. Deze mandarijn is daarom niet pitloos maar wel heel bijzonder van smaak. Ook dit recept bevat geen kunstmatige geur, – kleur en smaakstoffen en bevat minder suiker door de zoete schil. Zo ontstaat er na enkele weken rijping in de oude kelders van de Draak een verfrissende volle stijl mandaricello.


Bestellen