Brabantse Gastvrijheid Award 2019

Ook dit jaar organiseert VisitBrabant samen met haar partners de Brabantse Gastvrijheid Award binnen de vrijetijdssector. Hiermee wordt niet alleen gastvrijheid onlosmakelijk verbonden met Brabant, het biedt de meest gastvrije locaties in Brabant ook het podium dat ze verdienen.

Vanaf 7 maart kan iedereen met een locatie in de horeca- en/of recreatiebranche in Noord-Brabant die eten, drinken, ontspanning, vermaak en/of verblijf biedt, én die bezoekbaar is voor consumenten, zich inschrijven via deze website.

Hebben wij de meest gastvrije locatie van Brabant? We doen mee in de race naar meest gastvrije locatie van Brabant en maken hiermee kans op de Brabantse Gastvrijheid Award 2019!

Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat Brabant ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector. Deelnemende ondernemers maken kans op de titel en doen bovendien mee aan het unieke gastvrijheidsprogramma “Wij zijn Brabant, Wij zijn gastvrij!”. De vakjury bestaat uit Hein van Oorschot, Frans Goenee (Inspiratiemanager Efteling), Coen Schelfhorst (Eigenaar OOKs Hospitality & GuestHouse Hotels), Eric Andersen (Docent Food & Gastronomie BUas) en Heleen Huisjes (Directeur VisitBrabant).

Adres Grote Markt 36
Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@hoteldedraak.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten