4 Sterren Superior Hotel Classificatie

Bergen op Zoom heeft sinds kort een 4 sterren superior hotel

Hotel en Residence De Draak mag zich sinds kort officieel een 4 sterren superior hotel noemen. Dit staat gelijk aan een zeer hoog niveau aan faciliteiten en services en De Draak is het enige hotel in Bergen op Zoom die deze status mag voeren.

Wat houden die hotelsterren nou eigenlijk in?
Sinds 2015 is Koninklijke Horeca Nederland verantwoordelijk voor de hotelclassificatie in Nederland. Ieder hotel kan zich hierbij aansluiten. Adviseurs van de onafhankelijke uitvoeringsorganisatie, Hotelsterren, beoordelen of en hoeveel sterren een hotel heeft. Dit wordt gedaan op basis van een norm met 270 criteria, objectief en transparant dus! Alle aangesloten hotels en hun classificatie zijn hier te zien op www.hotelsterren.nl.

Europese norm
Per 1 januari 2017 geldt in Nederland de Europese Hotelclassificatie. In totaal zijn er – naast Nederland – 18 Europese landen aangesloten bij de organisatie die de classificaties afgeeft: Hotelstars Union. Dit gebeurt volgens een Europese norm die in alle aangesloten landen geldt. Hotels kunnen 1 tot en met 5 sterren krijgen en (in lijn met de Europese norm) zich zelfs onderscheiden met de superior status. Boek je als gast een geclassificeerd hotel dan weet je dus wat je kunt verwachten.  In Hotel en Residence de Draak is dit dus sinds kort 4 sterren superior. Hiermee is De Draak niet meer alleen het oudste hotel en de oudste onderneming van Nederland, maar dus ook het enige 4 sterren superior hotel van Bergen op Zoom. De hotelsterren zijn herkenbaar aan het schild.

Adres Grote Markt 36
Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@hoteldedraak.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten