Win een droombruiloft

IN HET OUDSTE HOTEL
VAN ONS LAND

Een onvergetelijke dag

IN MIDDELEEUWSE AMBIANCE

De monumentale uitstraling van de vijf Middeleeuwse panden maakt van Grand Hotel de Draak in Bergen op Zoom de meest unieke locatie voor een intieme bruiloft of een geweldig feest. Het hotel biedt een scala aan mogelijkheden zoals de grote Sint Maartenzaal en de diverse zalen voor private dining met gerechten uit de keuken van Restaurant Hemingway. Na een prachtige dag kunt u overnachten in één van onze unieke Superior Suites, die met de originele ornamenten een romantische en intieme setting zijn voor een perfect einde van uw droom bruiloft.

De perfecte bruiloft

Tijdens uw bruiloft wilt u uw gasten uiteraard stijlvol ontvangen. Grand Hotel de Draak beschikt over uitgebreide faciliteiten en met assistentie van het ervaren team kunt u uw evenement volledig naar eigen wens organiseren. Daarnaast bieden we uitstekende menu’s en service voor uw gasten, waarbij wordt ingespeeld op uw wensen.

ONTDEK MEER

HEERLIJK ONTSPANNEN

Neem wat tijd om te ontspannen in onze Wellness of geniet van een ontspannende massage door Medical Beauty Center.

BEAUTY DE DRAAK

Uitzonderlijk in elk detail

Gerechten uit de keuken van, met een Bib Gourmand bekroond, Restaurant Hemingway. 62 luxe hotelkamers voor uzelf en uw gasten. Privé parking achter onze Residence. Opfrissen op uw kamer voor het diner of de feestavond. Zakje friet met mayonaise na een erg gezellige feestavond. Frisse start op de dag na uw bruiloft met een uitgebreid ontbijt op bed.

KOM LANGS VOOR EEN GESPREK

Herinneringen

JA, IK WIL

Maartje & Stephan

“Wij hebben ontzettend genoten van onze trouwdag (29 juni 2018), die wij grotendeels vierden in hotel De Draak. Vanaf het diner tot en met het ontbijt de volgende dag zijn wij door het personeel in de watten gelegd. De service was top! Onze gasten kwamen niets te kort. De prachtige ruimtes in de Draak zoals de St. Maartenzaal en Gildekamer passen perfect bij een bruiloft. Wij zijn erg blij dat we voor de Draak hebben gekozen!”

Koen & Dorien

“1 december 2006 een dag om nooit te vergeten, onze trouwdag! Precies zoals we wilden, al onze familie en vrienden, koetsen, jacquets, hoeden, een prachtige ceremonie in de Hofzaal, taart en champagne op Landgoed Mattemburgh. En wat is er dan mooier om dit ook in stijl af te sluiten met een heerlijk diner en knalfeest in De Draak. Iedereen trouwt op zijn eigen manier en dit was de onze! Nu 12,5 jaar later denken we er nog steeds zo over. In de tussentijd waren we regelmatig te gast in De Draak een enkele maal voor iets minder vrolijke momenten, maar gelukkig vaker om met elkaar mooie momenten te vieren. En binnenkort dus voor ons 12,5 jarig huwelijk. Samen met familie en vrienden vieren we dan het leven, op deze historische plaats vol mooie herinneringen. “Neem je tijd om gelukkig te zijn!””

Carl & Amiee

“Ik en mijn vrouw hielden onlangs onlangs (05 mei 2018) ons huwelijksfeest in Hotel De Draak. Het is echt een magische plek. Het eten was geweldig, de kamer was prachtig en het personeel was eerste klasse. De eigenaar (Meneer Hazen) was een absoluut genot om mee om te gaan, zijn organisatie en professionaliteit waren geweldig. Tim (de manager) was een absolute ster in de nacht, hij zorgde echt voor ons. Het barpersoneel en glazen verzamelaars speelden een belangrijke rol en lachten altijd! Ik ben hier vele malen eerder geweest en raad het echt aan. Je krijgt kamers van zeer hoge kwaliteit en geweldige service voor een zeer redelijke prijs.”

DROOMBRUILOFT WINNEN?

Vul uw contactgegevens in en wij nodigen u graag uit voor een geheel vrijblijvend gesprek. Onder de gasten die in 2019 – 2020 bij ons trouwen verloten wij een bruiloft. Hiermee maakt u dus kans om uw volledige factuurbedrag van Grand Hotel de Draak terug te winnen!
Door op ‘Inschrijven’ te klikken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Grand Hotel de Draak.

Superior Suites

Onze superior suites zijn wat betreft omvang en exclusiviteit ongeëvenaard in Bergen op Zoom. Speciaal voor uw huwelijksnacht te boeken voor het vaste tarief van € 175,00 voor 2 personen inclusief een fles bubbels op de kamer en een uitgebreid ontbijt op bed.

BEKIJK HIER ONZE SUPERIOR SUITE

DELUXE BRUILOFT

Ontvangst, feestelijke middagborrel voor 75 personen en een stijlvol diner voor 20 personen. PRIJS € 2.195,00

Bekijk het volledige programma

MAJESTUEUZE BRUILOFT

Ontvangst, ceremonie, toost en taart, diner voor 30 personen en aansluitend een spetterende feestavond voor 75 personen.

PRIJS € 6.575,00

Bekijk het volledige programma