2 = 1 Arrangement

Met dit 2=1 arrangement profiteert u van een gratis hotel overnachting!* Ga voor deze scherpe aanbieding en geniet van een heerlijk weekendje weg in het pittoreske Bergen op Zoom. Maak een fietstocht door de Brabantse Wal, ga wandelen in de bossen of op het strand in Zeeland en komt tot rust in onze wellness.**

*Prijs is p.p. o.b.v. 2 personen op een kamer excl. toeristenbelasting. Arrangement op basis van 2 personen per kamer; excl. toeristen belasting. Voor 1 persoon geldt een toeslag. Extra nachten zijn bij te boeken voor het voordelige tarief van € 47,50 per persoon per nacht (inclusief ontbijt). Arrangementen zijn op basis van individuele boekingen, voor groepsaanvragen gelden andere tarieven met zaalhuur e.d. voor private dining. Eenpersoonstoeslag is € 45,00 per nacht.

**Dit arrangement is enkel te boeken met check – in op vrijdag of zaterdag. Diner is op dag van check-in. Omzetten naar een andere avond? Hier wordt eenmalig € 30,00 per persoon voor gerekend. Zondag is ons restaurant gesloten. 

Boek dit arrangement
Dit arrangement bevat:
  • - 2x overnachting in een Deluxe Kamer
  • - 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • - 1x 6 Gangen JRE dagmenu in Restaurant Hemingway
  • - Gratis gebruik van fit- en wellness faciliteiten
  • - Luxe verwenpakket
Vanaf € 149,50 p.p.
Adres Grote Markt 36
Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@hoteldedraak.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten