3=2 Arrangement

Boek 3 nachten en krijg 1 hotel overnachting gratis en voor niks!* Wilt u echt even ontspannen, meer zien in en rondom Bergen op Zoom en tóch die ene lange fietstocht maken door de Brabantse Wal of Zeeland? Of staat een extra lang weekendje weg gewoon op uw verlanglijst? Met een gratis 3e nacht aanbieding hoeft u er niet lang over na te denken.**

*Prijs is p.p. o.b.v. 2 personen op een kamer excl. toeristenbelasting. Arrangement op basis van 2 personen per kamer; excl. toeristen belasting. Voor 1 persoon geldt een toeslag. Extra nachten zijn bij te boeken voor het voordelige tarief van € 47,50 per persoon per nacht (inclusief ontbijt). Arrangementen zijn op basis van individuele boekingen, voor groepsaanvragen gelden andere tarieven met zaalhuur e.d. voor private dining. Eenpersoonstoeslag is € 45,00 per nacht.

**Dit arrangement is enkel te boeken met check – in op vrijdag en check – out op maandag. 6 gangen dagmenu in Restaurant Hemingway is op de vrijdag. Omzetten naar de zaterdag? Hier wordt eenmalig € 30,00 per persoon voor gerekend. Zondag is ons restaurant gesloten. 

Boek dit arrangement
Dit arrangement bevat:
  • - 3x overnachting in een Deluxe Kamer
  • - 3x uitgebreid ontbijtbuffet
  • - 1x 6 gangen JRE dagmenu in Restaurant Hemingway
  • - Luxe verwenpakket
  • - Gratis gebruik van fit- en wellness faciliteiten
Vanaf € 169,50 p.p.
Adres Grote Markt 36
Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@hoteldedraak.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten