Bib Gourmand

Maak van uw diner een gezellig weekendje weg met dit Bib Gourmand arrangement. U kunt Bergen op  Zoom verkennen, gebruik maken van onze wellness en culinair genieten in Restaurant Hemingway. Na het diner kunt u heerlijk overnachten in een van onze Deluxe Kamers en de dag erop uitgerust genieten van ons ontbijtbuffet.

Restaurant Hemingway is in 2016 voor het eerst door Michelin bekroond met een Bib Gourmand, een onderscheiding voor restaurants met een goede prijs/kwaliteit verhouding en waar gasten voor 37 euro* fantastisch kunnen eten.

*Prijs is p.p. o.b.v. 2 personen op een kamer excl. toeristenbelasting. Arrangement op basis van 2 personen per kamer; excl. toeristen belasting. Voor 1 persoon geldt een toeslag. Extra nachten zijn bij te boeken voor het voordelige tarief van € 47,50 per persoon per nacht (inclusief ontbijt). Arrangementen zijn op basis van individuele boekingen, voor groepsaanvragen gelden andere tarieven met zaalhuur e.d. voor private dining. Eenpersoonstoeslag is € 45,00 per nacht. Restaurant Hemingway is op zondag gesloten. 

Boek dit arrangement
Dit arrangement bevat:
  • - Overnachting in een Deluxe Kamer
  • - Drie gangen Bib Gourmand menu in Restaurant Hemingway
  • - Gratis gebruik van fit- en wellness faciliteiten
  • - Uitgebreid ontbijtbuffet
Vanaf € 97,50 p.p.
Adres Grote Markt 36
Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@hoteldedraak.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten