Jeunes Restaurateurs

Geniet optimaal van dit Jeunes Restaurateurs arrangement waarbij u al onze specialiteiten kunt proeven. Een 8 gangen menu bomvol verrassende smaken en innovatieve bereidingswijzen van onze chef Torben Bouterse en zijn keukenteam. Met dit arrangement overnacht u in een van onze 62 unieke kamers, inclusief ontbijt en natuurlijk het 8-gangen JRE menu!

JRE chefs combineren top kooktalent met passie voor de koken en het gebruik van lokale producten met behoud van traditie. Hun gepassioneerde kookkunst in combinatie met perfect gastheerschap en een sfeervolle ambiance biedt gasten de ongelooflijke JRE ervaring.

Bij JRE, draait alles om delen, stimuleren en inspireren. Chefs tonen een enorme solidariteit door hun kennis en expertise te delen met collega’s. Als gast in een van onze restaurants ervaart u zonder twijfel de tomeloze ambitie en passie van onze chefs.

*Prijs is p.p. o.b.v. 2 personen op een kamer excl. toeristenbelasting. Extra nachten zijn bij te boeken voor het voordelige tarief van € 69,50 per persoon per nacht (inclusief ontbijt). Arrangementen zijn op basis van individuele boekingen tot 10 personen. Voor groepsaanvragen vanaf 10 personen gelden andere tarieven met zaalhuur voor private dining. Eenpersoonstoeslag is € 45,00 per nacht. 

Boek dit arrangement
Dit arrangement bevat:
  • - 1x overnachting in een Deluxe Kamer
  • - 1x 8 gangen JRE dagmenu in Restaurant Hemingway
  • - 1x uitgebreid ontbijtbuffet
Vanaf € 148,50 p.p.
Adres Grote Markt 36
Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@hoteldedraak.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten