Concours Hippique Bergen op Zoom | 19-20-10/0

Voor de 113e maal zal het bestuur van de Stichting West-Brabantse Harddraverij en Concours Hippique, het Concours Hippique in Bergen op Zoom met veel plezier weer organiseren. Dit mooie en zeer gewaardeerde paardenevenement zal plaats vinden in het Pinksterweekend van vrijdag avond 13 mei 2016 tot en met maandag 16 mei 2016.

De toegang is zoals ieder jaar weer GRATIS!

Met het concours steunen wij dit jaar de DVB foundation, daardoor zal er gedurende ons evenement extra aandacht worden besteed aan de minder valide sporters.

De zaterdag is gereserveerd voor onze toekomst, de ponysport. Naast de sport kunt u genieten van een bezoek aan onze fair, die we door het groot succes van vorig jaar nog verder zullen uitbreiden. Ook aan de kinderen hebben wij gedacht, dit jaar wordt het kinderplein omgetoverd tot een waar speelparadijs, waar de kinderen zich naar hartenlust uit kunnen leven.

Combineer het bezoek aan de Concours Hippique Bergen op Zoom met een overnachting in Hotel de Draak, ons hotel ligt midden in het centrum op een steenworp afstand van Kijk in de Pot.

Adres Grote Markt 36
Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@hoteldedraak.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten