Parkeren

Grand Hotel De Draak & Résidence Dagmara huren 32 parkeerplaatsen aan de Potterstraat, de achterzijde van de Résidence. Informeer voor alle zekerheid per telefoon of email naar de beschikbaarheid en andere parkeermogelijkheden. In het belang van onze gasten huren wij een groot parkeerterrein af en deze kosten bedragen € 18,00 per nacht, per auto. Informeer op de dag van aankomst een kwartier van te voren voor alle zekerheid per telefoon of email naar de beschikbaarheid en andere parkeermogelijkheden. U kunt uw bagage in- en uitladen voor het hotel op de Grote Markt. Alleen tijdens evenementen op de Grote Markt is dit niet mogelijk.

Voor het bereiken van het parkeerterrein via uw navigatie systeem: Potterstraat 27, Bergen op Zoom. Het bord ‘P Hotel de Draak’ hangt op 2 meter hoogte naast ‘Café Oosterwaal’.

Met de trein: Vanuit het station hoeft u slechts een rechte weg (winkelstraat) te volgen naar de Grote Markt. Ongeveer 10 tot 15 minuten lopen. Voor uw treinreis kijkt u op de reisplanner van de NS.

Adres Grote Markt 36
Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@hoteldedraak.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten