EARTH WATER

We hebben geen plastic flesjes meer in onze minibars! Hiermee besparen we jaarlijks meer dan 25.000 plastic flesjes; die niet eindigen op de schroothoop of in de plastic soep in onze oceanen. Willen onze gasten toch nog water uit een “flesje”? Deze innovatieve kartonnen verpakking maakt het de meest duurzame verpakking ter wereld en dus een mooi alternatief op een plastic flesje.

Hiernaast sponseren onze gasten door het drinken van EARTH Water een goed doel. Dagelijks sterven er namelijk 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we u niet of u geld wilt geven of dat u vrijwilligerswerk wilt doen maar om EARTH Water te drinken. 100% van de nettowinst die we realiseren met de verkoop van deze producten, dragen we namelijk af om waterprojecten te financieren. We investeren het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is.

EARTH Concepts heeft, mede met de hulp van partners, reeds een bedrag van € 1.500.988,75 kunnen doneren, waarmee verschillende waterprojecten zijn gefinancierd.

Foto en gedeelte tekst: website EARTH Water

Adres Grote Markt 36
Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@hoteldedraak.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten