PopMonument 2018 | 18-20-09/0

Livemuziek in Hotel De Draak? Jawel! Het mag hier wellicht statig ogen met die gouden letters op de gevel, maar De Draak heeft haar ogenschijnlijk elitaire imago van zich afgeschud. De drempel is laag en de deur van het oudste hotel van Nederland staat wagenwijd open. Nooit binnen geweest? Dan is PopMonument een mooie gelegenheid.

PopMonument samengevat in één zin: bijzondere artiesten op bijzondere (erfgoed)locaties in Bergen op Zoom. Van een intiem optreden in een eeuwenoud monument tot een opkomend bandje in een bruine kroeg dat het publiek van z’n sokken blaast. PopMonument combineert bekende namen met local heroes. PopMonument voor dit jaar: zaterdag 08 september.

PopMonument verrast op een innovatieve manier met haar programma en de locaties: de historische plekken en monumenten in Bergen op Zoom met het bijbehorende verhaal én de line-up van bekende artiesten afgewisseld met onbekendere (lokale) acts. Dit wordt gecombineerd met niet voor de hand liggende kunstvormen op en rond de locaties, wat een bezoek aan PopMonument spannend en verrassend maakt. PopMonument is met andere woorden een muzikale en historische ontdekkingstocht!

 

 

 

 

 

Adres Grote Markt 36
Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@hoteldedraak.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten