PopMonument 2018 | 18-20-09/0

Livemuziek in Hotel De Draak? Jawel! Het mag hier wellicht statig ogen met die gouden letters op de gevel, maar De Draak heeft haar ogenschijnlijk elitaire imago van zich afgeschud. De drempel is laag en de deur van het oudste hotel van Nederland staat wagenwijd open. Nooit binnen geweest? Dan is PopMonument een mooie gelegenheid.

PopMonument samengevat in één zin: bijzondere artiesten op bijzondere (erfgoed)locaties in Bergen op Zoom. Van een intiem optreden in een eeuwenoud monument tot een opkomend bandje in een bruine kroeg dat het publiek van z’n sokken blaast. PopMonument combineert bekende namen met local heroes. PopMonument voor dit jaar: zaterdag 08 september.

PopMonument verrast op een innovatieve manier met haar programma en de locaties: de historische plekken en monumenten in Bergen op Zoom met het bijbehorende verhaal én de line-up van bekende artiesten afgewisseld met onbekendere (lokale) acts. Dit wordt gecombineerd met niet voor de hand liggende kunstvormen op en rond de locaties, wat een bezoek aan PopMonument spannend en verrassend maakt. PopMonument is met andere woorden een muzikale en historische ontdekkingstocht!

DAKOTA 21:45 uur – 22:30 uur

Fans van Warpaint, mogen we even een minuut van jullie tijd? Dakota is de niet te missen band op PopMonument. De vier Nederlandse dames weten live namelijk een minstens zo boeiend brouwsel van psychedelica, garage en indiepop over hun publiek uit te storten. Dat gebeurde vorig jaar althans op Down The Rabbit Hole, en zo zal het op PopMonument niet anders zijn, met als grootste verschil dat de groep tegen die tijd gewapend is met een langspeeldebuut.

MILLENIALS 23:15 – 00:00 uur

Petje af voor de bandnaam. Deze beslist niet te verguizen groep rond Adam Quann maakt bovendien muziek waar je onmogelijk iets tegen kunt hebben. Inspiratie wordt gehaald bij artiesten als Real Estate en Kevin Morby, dus dan weet je het wel: prima niks-aan-de-hand gitaarliedjes uit de losse pols. Zoek de problemen met twintigers niet op, en scheer hen niet over één kam. Aanstekelijke indiepop voor en door de zogenaamd zorgelozen.

 

 

 

Adres Grote Markt 36
Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@hoteldedraak.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten