QL Hotels en Restaurants

QL Hotels & Restaurants in een notendop

QL Hotels & Restaurants is dé collectie van ruim 130 onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels. Deze kwaliteitshotels & Restaurants zijn niet alleen in Nederland gevestigd maar u treft deze ook aan in Oostenrijk, Belgie, Duitsland, Luxemburg, Noorwegen, Zweden en Zwitserland .

Culinair genieten én overnachten gaan bij QL één op één samen. De chef-koks hebben dan ook stuk voor stuk een goede tot zeer goede naam. Er is een aantal stadshotels dat geen eigen restaurant heeft, maar dan bevindt er zich een uitstekende eetgelegenheid vlakbij.

Belangrijk bij QL is het bieden van een persoonlijke, kwaliteitsvolle service in een warme en gastvrije omgeving. Alle QL Hotels en Restaurants hebben een speciale charme en stralen een aangename en informele sfeer uit. Meestal zijn deze hotels en restaurants gevestigd in monumentale panden , kastelen of voormalige fraai gelegen buitenverblijven .

QL biedt QLUB Deals aan, deze staan garant voor een aantrekkelijke aanbieding, met een goed diner, een overnachting en een aangenaam ontbijt in een van de QL Hotels & Restaurants. Altijd prettig geprijsd en iedere QLUB Deal is individueel samengesteld. Zo bent u altijd verzekerd van een uniek verblijf.

Bezoek hier de QL website! 

Adres Grote Markt 36
Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@hoteldedraak.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten