Vergaderen in Grand Hotel de Draak

Grand Hotel de Draak biedt 340 m2 aan ruimte voor al uw evenementen, vergaderingen en dat in 6 verschillende zalen voorzien van de nieuwste apparatuur. De geschiedenis van het oudste hotel van Nederland wordt tentoongesteld in onze vergaderzalen, van onze majestueuze Sint Maartenzaal tot de intieme Markiezenzaal. Dat maakt zakendoen waardevol, vergaderingen een beleving en speciale evenementen spectaculair. Eindeloze mogelijkheden, professioneel in aanpak, van vergaderingen tot bruiloften.

Klik hier voor onze brochure in PDF en bekijk o.a. de capaciteit van onze zalen! 

Smaakvol vergaderen

Maak uw vergadering compleet met een geheel verzorgde lunch, van koffietafel tot lunch, diner of high tea. Begin de dag na een rustgevende overnachting met een kick start ontbijt en maak tijdens de vergadering gebruik van een van onze frisse en fruitige break outs.

Vergaderen in de Draak

 St. Maartenzaal

Gesitueerd in het oudste gedeelte van het hotel, daterend van voor 1397. De St. Maartenzaal biedt talloze mogelijkheden voor vergaderingen, diners, partijen en feestavonden.

Gildekamer

De modernste zaal van het oudste hotel van Nederland. De Gildekamer is van alle gemakken voorzien voor uw vergadering of diner.

Markiezenzaal

Voormalige woonkamer van de vorige eigenaar, de Markiezenzaal is een huiselijke zaal voor uw vergadering of diner. Uiteraard is deze zaal ook van alle moderne comfort voorzien.

Joriskelder

Onze Joriskelder is ideaal voor uw aperitief, intiem diner of vergadering met een kleiner gezelschap in de Middeleeuwse ambiance.

Vergaderen in het Oude Stadhuis

Naast een diversiteit aan mogelijkheden om te vergaderen in Grand Hotel de Draak kunt u ook vergaderen in het naastgelegen Oude Stadhuis. Elke zaal heeft hier unieke aspecten en is voorzien van de laatste technologie. Een vergadering in het Oude Stadhuis is ideaal te combineren met een lunch of diner in Grand Hotel de Draak.


Prijs:   Bekijk de diverse mogelijkheden van onze zalen
Boek dit arrangement direct

Naam:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:

Gewenste datum:

Eventuele opmerking:

Adres Grote Markt 36
Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@hoteldedraak.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten