ZUURKOOL

Het oudste hotel van Nederland heeft begin november blikken erwtensoep geïntroduceerd, ondertussen is menig Bergenaar bekend met dit concept en gaan de blikken als warme broodjes over de toonbank. Vanwege het succes van de erwtensoep introduceert de Draak nu het seizoenzusje: Zuurkool.

“Wij hebben de oer-Neêrlandsche zuurkool nieuw leven ingeblazen. Witte kolen, vers van het land van boer Suykerbuyk gesneden door Bruijs – van Dijk en dit alles nog geen 3 geen kilometer hier vandaan. We mengen we de kolen met specerijen, zout en dragon. Het zout is afkomstig van TOMASU de enige microbrouwerij van Europa waar ze Rotterdamse Sojasaus maken” vertelt Tim Schimmel, Operations Manager van Grand Hotel de Draak.

Bestel hier uw zak zuurkool!

Adres Grote Markt 36
Bergen op Zoom
Telefoon: + 31 (0)164 25 20 50
E-mail: info@hoteldedraak.nl
Nieuwsbrief
Schrijf je in met je e-mailadres:
Algemene Voorwaarden Horeca   |   Ontwerp en realisatie: JeP, Creatieve Realisten