Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in

Hotel De Draak bouwt verder aan haar toekomstDit jaar en het aankomend jaar staan in het teken van vernieuwingen. Delen van het hotel en het restaurant worden dit jaar flink verbouwd. Met de verplaatsing van de receptie, een nieuwe open keuken, een aanvullend restaurantgedeelte en een nieuwe cocktailbar verhogen we het serviceniveau voor onze gasten en zorgen we voor een beleving die past bij onze ambities.

De nieuwe receptie

 

Inmiddels heeft de receptie zijn nieuwe plaats gekregen. In de Joriszaal zijn twee nieuwe balies gerealiseerd voor het in- en uitchecken. Uiteraard voorzien van eigentijdse aankleding en decoratie.

Keuken Restaurant 1397


Tot en met januari 2024 vindt de grootste aanpassing plaats. De Meizaal wordt verbouwd tot open keuken met ook een functionaliteit voor ontbijtbuffet. De keuken zal volledig gasloos worden, beschikken over de meest moderne apparatuur en zal met een glazen pui volledig ‘in beeld’ zijn voor onze restaurant - en hotelgasten.

De Albrecht Dürerzaal wordt verbouwd, de gasten kunnen aan chefs tables direct een blik in de keuken werpen. Dit zal de beleving van dineren op topniveau zeker versterken. 16 Gasten kunnen elke beweging van de keukenbrigade direct volgen, van de bereiding van de gerechten tot en met de opmaak van de borden.

Albrecht Dürerzaal

 

Alvast een blik in onze Albrecht Dürerzaal waar vroeger het ontbijtbuffet opgesteld stond. Dit wordt de ruimte waar we onze gasten het aperitief en de amuses serveren, terwijl u alle werkzaamheden in onze nieuwe hypermoderne keuken kunt volgen. Deze ruimte is ook te reserveren voor groepen van tenminste 10 tot 16 personen. 

De antieke Slavonisch eiken lambrisering in deze zaal wordt gerestaureerd door Van Lammeren; een Bergen op Zooms bedrijf gespecialiseerd in deze werkzaamheden. Zij zijn ook betrokken bij restauratiewerkzaamheden in het Binnenhof.  

The Bar, "Fancy drinks and bites"


In de eerste 2 maanden van volgend jaar ( 2024 ) wordt voormalig restaurant Hemingway verbouwd tot cocktail- en wijnbar. Een welkome aanvulling die ervoor zorgt dat we onze gasten met verschillende horecaconcepten kunnen laten ervaren wat gastvrijheid en gastronomisch genieten voor ons betekent.

We hebben inspiratie voor de uitstaling en inrichting opgedaan bij verschillende nationale en internationale bars. Naast bijzondere cocktails en mooie wijnen per glas, worden er koude en warme gerechtjes geserveerd van culinair hoogstaand niveau. We kijken er naar uit om u volgende jaar te ontvangen in “The Bar: Fancy drinks and bites".

 

 

"We gaan er eindelijk een gat in zien."