Fruits de Mer



Op zondag 27 juli nodigen we u uit voor een zomerse Fruits de Mer lunch: een middag vol zilte smaken, verse zeevruchten en ongedwongen genieten aan tafel. Een lunchmoment zoals aan de Franse kust, maar dan in het hart van Bergen op Zoom.


Chef Torben Bouterse, met roots stevig verankerd in Zeeland, stelt speciaal voor deze gelegenheid een selectie samen van de mooiste schaal- en schelpdieren. Denk aan oesters, kreeft, mosselen en garnalen, bereid met respect voor het product en geserveerd met verfijnde garnituren en bijpassende wijnen. Wie kan deze prachtige Zeeuwse producten beter bereiden dan Torben zelf? De zee op z’n best, in een ontspannen setting.


Wat kunt u verwachten 

- Perfect voor liefhebbers van schaal & schelpdieren

- In twee gangen geserveerd

- Inclusief huisaperitief en 2 amuses 

- Creaties van chef Torben Bouterse en zijn keukenbrigade 

- Zondag 27 juli | Ontvangsttijden tussen 12.00 – 14.00 uur


MENU


Koud geserveerd

Noordzeekrab · gamba · clams · scheermessen 

· alikruiken · ½ kreeft · oesters · garnalen

Geserveerd met bijpassende garnituren & huisgemaakte sauzen


Warm geserveerd

kreeftenbisque

mosselen · kaffir limoen · roze peper · kokos

oester 1397 · prei · hazelnoot · vichyssoise

garnalenkroket · Imperial Heritage kaviaar · oesterblad


Extra optie

langoustine & Imperial Heritage Caviar

yuzu · basilicum · crème fraîche

24,50


€ >>,>> per persoon



Laat dit prachtige lunchevenement niet zomaar voorbijgaan.

Kom samen genieten van een middag vol smaak, sfeer en aandacht.   


Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij.

Reserveer direct of via telefoonnummer +31 164 252 050.