Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Streekproducten


Wij werken het liefst met lokale producten uit Bergen op Zoom en omstreken. De rest vullen we aan met eerlijke en verantwoorde producten. Dagelijks staan de leveranciers bij ons voor de deur aan de Grote Markt in Bergen op Zoom, vers is bij ons de standaard en wij willen je kennis laten maken met een aantal van onze leveranciers.


Bergse Ansjovis

De familie Van Dort is de enige familie in Nederland die vanaf begin mei tot half juni op jacht gaat naar ansjovis. Ze gebruiken geen hengels of netten om de vis te vangen, maar weren. Vandaar de naam weervisserij. Laatstgenoemde manier van vissen beschadigt het visje niet en dat komt de smaak ten goede. Bezoek hier de website van Van Dort! Foto credits: Vishandel Schot.


Vishandel Schot

Vishandel Schot uit Tholen voorziet ons van verse vis, schelp- en schaaldieren, een echte kwaliteitsleverancier voor de horeca en detailhandel. Ze zijn direct actief in de aankoop van verse vis op meerdere visafslagen in Europa en gespecialiseerd in lijngevangen vis als zeebaars en snoekbaars.


Tomasu

Keizerlijke sojasaus, maar dan uit een Rotterdamse brouwerij. Het vriendencollectief BoerBakkerBert besloot een aantal jaar geleden een unieke sojasaus te maken met grondstoffen die in de Hoeksche Waard geteeld worden. De minimaal 24 maanden gerijpte smaakmaker is samengesteld uit in de regio Rotterdam geteelde sojabonen en granen en wordt volgens een eeuwenoud Japans keizerlijk brouwproces in Rotterdam gebrouwen.


Het Kaasatelier

De sommelier en het kaasmeisje: het lijkt het begin van een sprookje en dat is het eigenlijk ook. Sinds hun eerste ontmoeting bij restaurant Mijn Keuken (één Michelinster) zijn Joost van Nijnatten en Lotte Franken onafscheidelijk. Na jarenlange ervaring in het hogere horeca-segment hebben zij in 2014 de overstap gemaakt naar het affineren van kaas. Anno 2018 is het stel rijp voor hun eigen zaak: Het Kaasatelier.


De Broodbakkers

Al vijf generaties een bakkersfamilie. Zij willen niets anders, dan mooi en lekker brood bakken op basis van een eigen desemcultuur. Vandaar de naam De Broodbakkers! Het brood wordt gemaakt met bloem, water en zout. Zonder toevoeging van e-nummers en lactose. Desem en deeg zijn ruim 30 uur onderweg voordat het de oven in gaat. Tijd is immers smaak! Op de stenenvloer van de oven vormt het brood een mooie krokante korst en een spekkige kruim.


Aspergekwekerij C. van Tiggelen

Brabantse Wal Asperges zijn sinds 2016 Europees beschermd. Volgens de Europese commissie is de kenmerkende licht-zilte en niet-bittere smaak bepalend. Wij halen onze asperges bij aspergekwekerij C. van Tiggelen die staat in de regio West-Brabant en Tholen bekend om de biologische teelt van de overheerlijke Brabantse Wal asperges, aardappelen en aardbeien.


Cioccolatini Custom Chocolate

De bonbons die wij serveren worden gemaakt door Cioccolatini Custom Chocolate. Als basis dienen altijd alleen de beste ingrediënten, maar het eindresultaat siert zich vooral door de persoonlijke ‘touch’ van chocolatier Esther Hazen.

Ervaar het zelf

U kunt zich voorstellen dat al deze heerlijke producten tot geweldige gerechten leiden in de handen van onze chefs. Wanneer schuift u aan?