Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Alle faciliteiten


Het oudste hotel van Nederland beschikt over alle gemakken die de moderne mens anno 2016 nodig heeft. Door het hele pand kunnen onze gasten gebruik maken van gratis Wi-Fi en betaald van onze well– en fitness.

 

Ontbijt

Het ontbijt wordt geserveerd in onze Meizaal. Doordeweeks van 07:00 tot 10:00 uur en in het weekend van 08:00 tot 11:00 uur staat er een uitgebreid buffet voor u klaar. We werken met ontbijt tijdsblokken waarbij er een maximum van 30 gasten per uur geldt. Wilt u gebruik maken van ontbijt op uw kamer (toeslag €10,00) of eerder ontbijten? Neem dan even contact op met onze receptie.

 

 

Vergaderen

In alle rust en met meer dan voldoende ruimte vergaderen? In klein of groot gezelschap, het kan bij Grand Hotel De Draak. Heeft u intresse in een van onze luxe zalen? Neem contact op met ons. We helpen u graag verder!

Contact opnemen

Restaurant 1397

In het historische centrum van Bergen op Zoom ligt Restaurant 1397, waar beleving voorop staat en culinair genieten hoog in het vaandel. Men treft hier een eigentijdse innovatieve kookstijl aan met wereldse invloeden, maar de Nederlandse keuken vormt de basis. 

Lees meerWiFi

In het gehele pand en op het terras van Grand Hotel De Draak, en in Residence Dagmara is er toegang tot het draadloze internet.