Alle faciliteiten

 

Het oudste hotel van Nederland heeft alle moderne comfort die de moderne reiziger nodig heeft. In het hele hotel kunnen al onze gasten gebruik maken van onze gratis Wi-Fi en betaald van onze well– en fitness. Daarnaast hebben we 32 parkeerplaatsen op ons parkeerterrein waar onze hotelgasten hun auto kunnen parkeren voor € 24,50 per nacht.

 

Ontbijt

Doordeweeks wordt het ontbijt à € 24,50 geserveerd tussen 07:00 - 10:00 uur en in het weekend tussen 07:00 - 11:00 uur. We hanteren ontbijt tijdsblokken waarbij er een maximum van 30 gasten per uur geldt. Wilt u gebruik maken van ontbijt op uw kamer (toeslag €10,00) of wenst u eerder te ontbijten? Neem dan even contact op met onze receptie.

 

 

Vergaderen

Persoonlijk contact met collega’s en klanten is belangrijker dan ooit. Even weg uit uw werkomgeving en inspirerend vergaderen in een nieuwe omgeving. Op zoek naar een vergaderlocatie in Bergen op Zoom? Dat kan bij Grand Hotel De Draak!

Meer informatie

Restaurant 1397

In het historische centrum van Bergen op Zoom ligt Restaurant 1397, waar beleving voorop staat en culinair genieten hoog in het vaandel. Men treft hier een eigentijdse innovatieve kookstijl aan met wereldse invloeden, maar de Nederlandse keuken vormt de basis. 

Lees meer