Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in

Bereikbaarheid

 

Grand Hotel De Draak bevindt zich in het centrum van Bergen op Zoom en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

 

 

Parkeren

 

Grand Hotel De Draak & Résidence Dagmara huurt een parkeercomplex aan de Potterstraat, de achterzijde van de Résidence in hartje Bergen op Zoom. Deze kosten bedragen €24,50 per nacht, per auto. Informeer voor alle zekerheid per telefoon of email naar de beschikbaarheid en andere parkeermogelijkheden. U kunt uw bagage in- en uitladen voor het hotel op de Grote Markt in Bergen op Zoom. Alleen tijdens evenementen op de Grote Markt is dit niet mogelijk.

Voor het bereiken van het parkeerterrein via uw navigatie systeem:

Potterstraat 27, Bergen op Zoom. (Streetview)

Bekijk hier de alternatieve parkeermogelijkheden, ook tijdens de evenementen.

Elektrische laadpalen

 

Rijdt u een elektrische auto en wenst u uw auto tijdens uw overnachting te hebben opgeladen?

Sinds kort is onze privé parkeerplaats voorzien van meerdere elektrische oplaadpalen. Met de laadpunten zijn wij voorbereid op de toekomst. Na uw overnachting bij Grand Hotel De Draak is uw auto klaar om weer de weg op te gaan. 

Openbaar vervoer

 

Station Bergen op Zoom is gelegen op 15 minuten loopafstand van Grand Hotel De Draak. Het treinstation biedt twee intercity aansluitingen;

*Amsterdam centraal  

*Vlissingen centraal


Naast het station bevindt zich ook een busstation die regionaal verschillende aansluitingen biedt. Meer informatie over openbaar vervoer?

NS   9292

Taxi


Taxi Geers is de “preferred supplier” van Grand Hotel De Draak. Taxibedrijf Geers doet meer dan alleen klanten van A naar B brengen, het gaat om de ervaring van de klant!


In het personenvervoer gaat het niet alleen om veiligheid, comfort en snelheid, maar ook om professionele chauffeurs en tevreden klanten

Neem contact op