MENU
AMUSES
LE GUILVINEC LANGOUSTINE
yuzu • basilicum• crème fraîche
'' Signature van de chef ''
BIO GANZENLEVER*
rode biet • karnemelk • zonnebloempit
COQUILLES SAINT JACQUES
topinamboer • bimi • koji
EUROPESE KREEFT*
sambal • rozenbottel • pulled chicken
BOERDERIJ EEND
popcorn • pommes soufflè • Xo
L`ETIVAZ "tafel bereiding" €14,50
wei • aceto • banaan
kaasplank i.p.v dessert supplement €8,50
KOKOS
Victoria-ananas • bittere chocolade • chilipeper
Chef Torben Bouterse en zijn keukenbrigade werken uitsluitend met dagverse en lokale producten. Gelieve ons te verontschuldigen indien sommige ingrediënten die dag niet beschikbaar zijn.
Om optimaal te kunnen genieten van zijn culinaire creaties, vragen wij u zo min mogelijk wijzigingen in het menu aan te brengen en enkel ernstige intoleranties door te geven. Houd er rekening mee dat wij helaas geen garantie kunnen geven dat er geen sporen van allergenen aanwezig zijn.