MENU


AMUSES

 

LE GUILVINEC LANGOUSTINE

yuzu • basilicum• crème fraîche


 '' Signature van de chef ''

 

BIO GANZENLEVER*

rode biet • karnemelk • zonnebloempit


COQUILLES SAINT JACQUES

topinamboer • bimi • koji


EUROPESE KREEFT*

sambal • rozenbottel • pulled chicken


BOERDERIJ EEND

popcorn • pommes soufflè • Xo


L`ETIVAZ "tafel bereiding" €14,50

wei • aceto • banaan

kaasplank i.p.v dessert supplement €8,50


KOKOS

Victoria-ananas • bittere chocolade • chilipeper


Chef Torben Bouterse en zijn keukenbrigade werken uitsluitend met dagverse en lokale producten. Gelieve ons te verontschuldigen indien sommige ingrediënten die dag niet beschikbaar zijn.


Om optimaal te kunnen genieten van zijn culinaire creaties, vragen wij u zo min mogelijk wijzigingen in het menu aan te brengen en enkel ernstige intoleranties door te geven. Houd er rekening mee dat wij helaas geen garantie kunnen geven dat er geen sporen van allergenen aanwezig zijn.