VOORGERECHTEN


HOLSTEIN RUND & IMPERIAL HERITAGE KAVIAR

Taggiasche olijven • Granny Smith • eidooier

40


BIO GANZENLEVER

rode biet • karnemelk • zonnebloempit

34,50


STELLENDAMSE GARNALEN

Marigold • boter-azijn • wakame

29,50


LANGOUSTINE & IMPERIAL HERITAGE KAVIAR

Yuzu • basilicum • crème fraîche

40


OESTER 1397

prei • hazelnoot • Vichysoisse

25


COQUILLES SAINT JACQUES

topinamboer • bimi • koji

28


PÈRIGORD TRUFFEL (V)

Buffelmozzarella • Rucola • Parmigiano Reggiano

30

HOOFDGERECHTEN


NEUSTONG

gerookte paling • koriander

• bleekselderij

38


EUROPESE KREEFT

sambal • rozenbottel • pulled chicken

59


BOERDERIJ EEND

popcorn • pommes soufflè • Xo

38


ANJOU DUIF

San Mazzo • pommes Dauphine

• komijn

52


WAGYU A3

Cévenne ui • ansjovis • bonenkruid

64


LIVAR WANG

witlof • aardpeer • Vuurzee

32


ARTISJOK (V)

(bereidingstijd 30 minuten)

agrumes • lavas • Acquerello

36

DESSERTS


DAME BLANCHE

Planefolia vanille • guanaja 70%

• Madeleine

18


KOKOS

Victoria-ananas • bittere chocolade

• chilipeper

18


SOUFFLE

( bereidingstijd 30 minuten)

kwark • rabarber • Champagne

25


CRÈME CARAMEL

agrumes • koffie • dragon

18


L`ETIVAZ

"Tafel bereiding"

wei • aceto • banaan

14,5


KAZEN JONG & GERIJPT

Geselecteerd door de kaasaffineur

van "het Kaasatelier"

19,5

Chef Torben Bouterse en zijn keukenbrigade werken uitsluitend met dagverse en lokale producten. Gelieve ons te verontschuldigen indien sommige ingrediënten die dag niet beschikbaar zijn.


Om optimaal te kunnen genieten van zijn culinaire creaties, vragen wij u zo min mogelijk wijzigingen in het menu aan te brengen en enkel ernstige intoleranties door te geven. Houd er rekening mee dat wij helaas geen garantie kunnen geven dat er geen sporen van allergenen aanwezig zijn.