VOORGERECHTEN
HOLSTEIN RUND & IMPERIAL HERITAGE KAVIAR
Taggiasche olijven • Granny Smith • eidooier
40
BIO GANZENLEVER
rode biet • karnemelk • zonnebloempit
34,50
STELLENDAMSE GARNALEN
Marigold • boter-azijn • wakame
29,50
LANGOUSTINE & IMPERIAL HERITAGE KAVIAR
Yuzu • basilicum • crème fraîche
40
OESTER 1397
prei • hazelnoot • Vichysoisse
25
COQUILLES SAINT JACQUES
topinamboer • bimi • koji
28
PÈRIGORD TRUFFEL (V)
Buffelmozzarella • Rucola • Parmigiano Reggiano
30
HOOFDGERECHTEN
NEUSTONG
gerookte paling • koriander
• bleekselderij
38
EUROPESE KREEFT
sambal • rozenbottel • pulled chicken
59
BOERDERIJ EEND
popcorn • pommes soufflè • Xo
38
ANJOU DUIF
San Mazzo • pommes Dauphine
• komijn
52
WAGYU A3
Cévenne ui • ansjovis • bonenkruid
64
LIVAR WANG
witlof • aardpeer • Vuurzee
32
ARTISJOK (V)
(bereidingstijd 30 minuten)
agrumes • lavas • Acquerello
36
DESSERTS
DAME BLANCHE
Planefolia vanille • guanaja 70%
• Madeleine
18
KOKOS
Victoria-ananas • bittere chocolade
• chilipeper
18
SOUFFLE
( bereidingstijd 30 minuten)
kwark • rabarber • Champagne
25
CRÈME CARAMEL
agrumes • koffie • dragon
18
L`ETIVAZ
"Tafel bereiding"
wei • aceto • banaan
14,5
KAZEN JONG & GERIJPT
Geselecteerd door de kaasaffineur
van "het Kaasatelier"
19,5
Chef Torben Bouterse en zijn keukenbrigade werken uitsluitend met dagverse en lokale producten. Gelieve ons te verontschuldigen indien sommige ingrediënten die dag niet beschikbaar zijn.
Om optimaal te kunnen genieten van zijn culinaire creaties, vragen wij u zo min mogelijk wijzigingen in het menu aan te brengen en enkel ernstige intoleranties door te geven. Houd er rekening mee dat wij helaas geen garantie kunnen geven dat er geen sporen van allergenen aanwezig zijn.
