VOORGERECHTEN


HOLSTEIN RUND & IMPERIAL HERITAGE CAVIAR

Taggiasche olijven • Granny Smith • eidooier

40


STELLENDAMSE GARNALEN

Marigold • boter-azijn • wakame

36


LANGOUSTINE & IMPERIAL HERITAGE CAVIAR

Yuzu • basilicum • crème fraîche

40


OESTER 1397

Prei • hazelnoot • Vichysoisse

25


COQUILLES SAINT JACQUES

topinamboer • bimi • koji

28


KOOLRABI

Ravioli • gezouten citroen • knolselderij

25

HOOFDGERECHTEN


WILDE ZEEBAARS

bouillabaisse • gemarineerde groenten • rouille

40


EUROPESE KREEFT

Sambal • rozenbottel • pulled chicken

59,5


ANJOU DUIF

San Mazzo • komijn • pommes dauphine

52


WAGYU A3

Cévenne-ui • ansjovis • bonenkruid

64


LIVAR WANG

Vuurzee • aardpeer • witlof

32


ARTISJOK (V)

(bereidingstijd 30 minuten)

agrumes • peterselie • Acquerello

36

DESSERTS

 

DAME BLANCHE

Planefolia vanille • guanaja 70% • Madeleine

18


KOKOS

Victoria-ananas • bittere chocolade • chilipeper

18


SOUFFLE

( bereidingstijd 30 minuten)

kwark • rabarber • Champagne

25


CRÈME CARAMEL

agrumes • koffie • dragon

18


L`ETIVAZ

"Tafel bereiding"

wei • aceto • banaan

14,5


KAZEN JONG & GERIJPT

Geselecteerd door de kaasaffineur van "het Kaasatelier"

19,5

Chef Torben Bouterse en zijn keukenbrigade werken uitsluitend met dagverse en lokale producten. Gelieve ons te verontschuldigen indien sommige ingrediënten die dag niet beschikbaar zijn.


Om optimaal te kunnen genieten van zijn culinaire creaties, vragen wij u zo min mogelijk wijzigingen in het menu aan te brengen en enkel ernstige intoleranties door te geven. Houd er rekening mee dat wij helaas geen garantie kunnen geven dat er geen sporen van allergenen aanwezig zijn.