VOORGERECHTEN
HOLSTEIN RUND & IMPERIAL HERITAGE CAVIAR
Taggiasche olijven • Granny Smith • eidooier
40
STELLENDAMSE GARNALEN
Marigold • boter-azijn • wakame
36
LANGOUSTINE & IMPERIAL HERITAGE CAVIAR
Yuzu • basilicum • crème fraîche
40
OESTER 1397
Prei • hazelnoot • Vichysoisse
25
COQUILLES SAINT JACQUES
topinamboer • bimi • koji
28
KOOLRABI
Ravioli • gezouten citroen • knolselderij
25
HOOFDGERECHTEN
WILDE ZEEBAARS
bouillabaisse • gemarineerde groenten • rouille
40
EUROPESE KREEFT
Sambal • rozenbottel • pulled chicken
59,5
ANJOU DUIF
San Mazzo • komijn • pommes dauphine
52
WAGYU A3
Cévenne-ui • ansjovis • bonenkruid
64
LIVAR WANG
Vuurzee • aardpeer • witlof
32
ARTISJOK (V)
(bereidingstijd 30 minuten)
agrumes • peterselie • Acquerello
36
DESSERTS
DAME BLANCHE
Planefolia vanille • guanaja 70% • Madeleine
18
KOKOS
Victoria-ananas • bittere chocolade • chilipeper
18
SOUFFLE
( bereidingstijd 30 minuten)
kwark • rabarber • Champagne
25
CRÈME CARAMEL
agrumes • koffie • dragon
18
L`ETIVAZ
"Tafel bereiding"
wei • aceto • banaan
14,5
KAZEN JONG & GERIJPT
Geselecteerd door de kaasaffineur van "het Kaasatelier"
19,5
Chef Torben Bouterse en zijn keukenbrigade werken uitsluitend met dagverse en lokale producten. Gelieve ons te verontschuldigen indien sommige ingrediënten die dag niet beschikbaar zijn.
Om optimaal te kunnen genieten van zijn culinaire creaties, vragen wij u zo min mogelijk wijzigingen in het menu aan te brengen en enkel ernstige intoleranties door te geven. Houd er rekening mee dat wij helaas geen garantie kunnen geven dat er geen sporen van allergenen aanwezig zijn.