Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in

Stijlvolle vergaderingen in De Draak

Vergaderen in historische omgeving

"In hartje Bergen op Zoom met uitzicht op de Grote Markt."


Persoonlijk contact met collega’s en klanten is belangrijker dan ooit. Even weg uit uw werkomgeving en inspirerend vergaderen in een nieuwe omgeving. Op zoek naar een vergaderlocatie in Bergen op Zoom? Dat kan bij Grand Hotel De Draak!

De vergaderruimtes in het oudste hotel van Nederland zijn inspirerende en comfortabele ontmoetingsplekken. Hier vind je een prettige omgeving voor groepen van 2 tot 24 personen. In deze kleinschalige omgeving voelt elke groep zich snel thuis.

Het hotel beschikt over twee stijlvolle zalen voor zakelijke gelegenheden zoals bedrijfsfeesten, recepties, seminars, besprekingen, presentaties, cursussen en trainingen. Onze unieke en historische zalen zorgen voor een inspirerend decor voor elke bijeenkomst. We zorgen voor een goede ontvangst van uw gasten, de juiste hapjes en drankjes, een lunch, diner en de benodigde apparatuur. Hiernaast bieden wij bedrijven die vaak bij ons verblijven een speciaal hoteltarief aan, vraag naar de mogelijkheden!

De Markiezenzaal

 

De Markiezenzaal bevind zich op de eerste etage van het hotel en is ideaal voor kleine bijeenkomsten en tot een maximum van 18 personen. De Markiezenzaal; voorzien van airconditioning is een unieke historische zaal met uitzicht op de Grote Markt van Bergen op Zoom.

Meer informatie

 

De Gildekamer

 

De Gildekamer bevind zich op de eerste etage van het hotel en is leent zich uitstekend voor een vergadering. Ideaal voor kleine bijeenkomsten tot een maximum van 24 personen. De Gildekamer is voorzien van airconditioning en heeft een prachtig uitzicht op de Grote Markt van Bergen op Zoom.

Meer informatie