Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in

Wellness & Fitness

 

 

“Even een moment voor u zelf”

 

 Onze wellness is een oase van rust en stilte. Ontspan in de infraroodsauna, opgietsauna of het Turks stoombad. Laat uw gedachten tot rust komen en uw to-do-lijstjes naar de achtergrond verdwijnen in de ontspanningsruimte, waar u tevens gebruik kan maken van diverse theesoorten, vers fruit, plat- en bruisend water.

De wellness is dagelijks op reservering geopend van 16.00 uur tot 23.00 uur.
Ontspan en laat u meeslepen in de relaxte ambiance. Bij de wellness heeft u tevens de mogelijkheid uzelf om te kleden en te douchen.

 

“Van huis en toch in vorm”

 

Grand Hotel De Draak beschikt over een compacte fitnessruimte, maar heeft ook genoeg omringende natuur om het hoofd leeg te maken tijdens het hardlopen of een stevige wandeling.

De fitness is dagelijks toegankelijk van 07.00 uur tot 23.00 uur.

 

 

 

Aanvullende informatie

 

Bij een reservering via onze eigen website kunt u gratis gebruik maken van de wellness bij een overnachting in een Junior Suite, Suite of Superior Suite. Daarbij kunt u vrijblijvend gebruik maken van een badjas én badslippers.

Mocht u via een bookingsite hebben gereserveerd en/of heeft u een overnachting in een Deluxe kamer kunt u ook gebruik maken van deze faciliteiten, enkel zal er voor het wellnesspakket (toegang, badjas en slippers) een toeslag worden gerekend.

  

We vragen u vriendelijk een handdoek in de sauna’s te gebruiken.

In openbaar wordt op uw discretie gerekend.

 

 

Boek een kamer      Boek een arrangement