Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in


Veelgestelde vragen aan De Draak

 

In- en uitchecken

Hoe laat kan ik inchecken? Check-in is vanaf 16:00 uur

Hoe laat moeten we uitchecken? Check-out is voor 11:00 uur

 

Parkeren

Waar kan ik parkeren?

Voor een routebeschrijving naar onze parking à € 24,50 per auto per nacht verwijzen wij u naar deze pagina.

Het is niet mogelijk om een parkeerplaats op voorhand te reserveren. Grand Hotel De Draak & Résidence Dagmara huren 32 parkeerplaatsen aan de Potterstraat, de achterzijde van de Résidence. Informeer voor alle zekerheid per telefoon of email naar de beschikbaarheid en andere parkeermogelijkheden. In het belang van onze gasten huren wij een groot parkeerterrein af en deze kosten bedragen € 24,50 per nacht, per auto.

Informeer op de dag van aankomst een kwartier van te voren voor alle zekerheid per telefoon naar de beschikbaarheid en andere parkeermogelijkheden. U kunt uw bagage in- en uitladen voor het hotel op de Grote Markt. Alleen tijdens evenementen op de Grote Markt is dit niet mogelijk.

Voor het bereiken van het parkeerterrein via uw navigatie systeem: Potterstraat 27, Bergen op Zoom. Het bord 'P Hotel de Draak' hangt op 2 meter hoogte naast 'Café Oosterwaal'.

Met de trein: Vanuit het station hoeft u slechts een rechte weg (winkelstraat) te volgen naar de Grote Markt. Ongeveer 10 tot 15 minuten lopen. Voor uw treinreis kijkt u op de reisplanner van de NS.

 

Locatie

Waar ligt het hotel (plein, plaats, etc)?

Het hotel ligt aan de Grote Markt van Bergen op Zoom midden in het centrum.


Wat te doen (tijdens mijn verblijf)?

In het hotel kunt u fantastisch lunchen of dineren, genieten van onze well – en fitness en tot rust komen op hotelkamer midden in het centrum. Hiernaast heeft Bergen op Zoom een tal van bezienswaardigheden.


Restaurant

Het restaurant is geopend voor ontbijt (in buffetvorm), lunch (à la carte) en diner (à la carte). Bekijk hier de actuele openingstijden.

 

Allergieën en dieetwensen 
 
Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen en/ of allergieën. We adviseren u dit tezamen met uw reservering aan ons kenbaar te maken. Met welke dieetwensen en/ of allergieën kunnen we rekening houden; Vegetarisch, gluten-, lactose- en notenvrij. Met andere dieetwensen en/of allergiewensen kunnen we in helaas geen rekening houden.Terras

Ons terras is open tijdens de lente en zomer. Dan kunt u heerlijk genieten van uw ontbijt, lunch of diner op het terras. Uiteraard zijn we hierbij overgeleverd aan moeder natuur en kunt u bij slecht weer uitwijken naar het restaurant.