QL Arrangement

Maak van uw diner een luxueus weekend weg met dit QL arrangement. U kunt Bergen op Zoom verkennen en culinair genieten van een acht gangen diner in Restaurant 1397. Na het diner kunt u heerlijk overnachten in een van onze Suites en de dag erop uitgebreid genieten van ons ontbijtbuffet. Daarnaast ontvangt u een QL gids en een Noir verzorgingspakket.

Grand Hotel de Draak is sinds 2019 aangesloten bij QL Hotels & Restaurants. QL Hotels & Restaurants is dé collectie van ruim 130 onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels.
Deze kwaliteitshotels & Restaurants zijn niet alleen in Nederland gevestigd maar u treft deze ook aan in Oostenrijk , Belgie , Duitsland , Luxemburg , Noorwegen , Zweden en Zwitserland .

Culinair genieten én overnachten gaan bij QL één op één samen. De chef-koks hebben dan ook stuk voor stuk een goede tot zeer goede naam. Er is een aantal stadshotels dat geen eigen restaurant heeft, maar dan bevindt er zich een uitstekende eetgelegenheid vlakbij. Belangrijk bij QL is het bieden van een persoonlijke, kwaliteitsvolle service in een warme en gastvrije omgeving. Alle QL Hotels en Restaurants hebben een speciale charme en stralen een aangename en informele sfeer uit. Meestal zijn deze hotels en restaurants gevestigd in monumentale panden , kastelen of voormalige fraai gelegen buitenverblijven .

 

De details op een rijtje

  • Een overnachting in een Suite
  • 8 gangen menu in restaurant 1397
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • QL gids
  • Gratis toegang tot onze wellness
  • Noir verzorgingspakket
  • Voor slechts € 230,00 per persoon

 

Prijs

Prijs is p.p. o.b.v. 2 personen op een kamer excl. reserveringskosten en toeristenbelasting. 

Voor 1 persoon geldt een toeslag van € 63,75 per nacht en is enkel te boeken op aanvraag.  

Arrangementen zijn op basis van individuele boekingen tot 10 personen. Voor groepsaanvragen vanaf 10 personen gelden andere tarieven met zaalhuur voor private dining. 

Valt uw aankomst / check-in op donderdag of vrijdag en wenst u het diner (aanvangstijd 18.00 uur) om te om te zetten naar de volgende dag zal er een toeslag worden gerekend van €15,00 per persoon. 


Dagje verlengen?

Dat kan voor het voordelige tarief van € 100,00 per persoon, inhoudend; logies inclusief ontbijt, exclusief diner.

Boek hier

Beste Prijsgarantie


Vul hier de inlogcode in

Andere kamers

2=1 Arrangement

2=1 Arrangement

Het Markiezen Arrangement

Het Markiezen Arrangement

Romantisch Arrangement

Romantisch Arrangement

Brabantse Wal Arrangement

Brabantse Wal Arrangement

1397 Arrangement

1397 Arrangement