Brabantse Wal Arrangement

Fietsen en wandelen zijn niet alleen een geweldige manier om de natuur te verkennen, het is ook een fantastische manier om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. En wat is er nu beter dan een fiets - wandelavontuur over de Brabantse Wal ( qua afwisseling in landschap mooier dan de Veluwe ) gecombineerd met een verblijf in Grand Hotel De Draak? Rotterdam, Antwerpen en Middelburg binnen dertig minuten bereikbaar.  
 
Ons 3 daagse hotelarrangement is speciaal voor de liefhebbers die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke ervaring. Bij aankomst wordt u op Brabantse wijze ontvangen en krijgt u alle informatie over de prachtige fiets - wandelroutes in de omgeving.  
 
Tijdens deze tochten ziet u de mooiste plekjes en ontdekt u de verborgen juweeltjes van deze streek. Na een dag vol fiets - wandelplezier keert u terug naar het hotel waar u de mogelijkheid heeft om te ontspannen in de wellness, 's avonds genieten van een heerlijk diner én overnacht u in één van onze comfortabele Junior Suites. Of u nu alleen bent, met z'n tweeën of met meerdere gasten, dit hotelarrangement is de ideale keuze voor een actieve vakantie! 
 
Boek en ontdek het prachtige West Brabantse landschap in combinatie met de luxe en comfort van Grand Hotel De Draak ( anno 1397 - classificatie Restaurant 1397; 14,5 punten Gault& Millau ).
 
Graag een fiets huren?  
Wenst u een goed onderhouden fiets die bij u past; denk daarbij aan een normale of elektrisch. Mocht u hier gebruik van wensen te maken, kunt u ons dit laten weten gelijk met uw reservering.  

 

De details op een rijtje

  • 2 overnachtingen in een Junior Suite
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 4 gangen menu 1397 diner “op de dag van aankomst”
  • 1 x lunchpakket “op de tweede dag”
  • Gratis toegang tot onze wellness
  • Wandel en Fietsroutes
  • Voor slecht € 249,50 per persoon

 

Prijs

Prijs is p.p. o.b.v. 2 personen op een kamer excl. reserveringskosten en toeristenbelasting.  

Voor 1 persoon geldt een toeslag van € 45,00 per nacht en is enkel te boeken op aanvraag.   

Arrangementen zijn op basis van individuele boekingen tot 10 personen. Voor groepsaanvragen vanaf 10 personen gelden andere tarieven met zaalhuur voor private dining.  

Wenst u het diner (aanvangstijd 18.00 uur) te verplaatsen naar de volgende dag kan dit enkel op basis van beschikbaarheid en op aanvraag. In het geval dat u het diner wenst te verplaatsen van donderdag naar vrijdag zal er een toeslag worden gerekend van €15,00 per persoon.

Aankomst woensdag:
Bij aankomst op woensdag dineert u donderdag, omdat Restaurant 1397 op woensdag is gesloten.

 

Boek dit arrangement

Beste Prijsgarantie


Vul hier de inlogcode in

Andere kamers

2=1 Arrangement

2=1 Arrangement

Het Markiezen Arrangement

Het Markiezen Arrangement

Romantisch Arrangement

Romantisch Arrangement

QL Arrangement

QL Arrangement

1397 Arrangement

1397 Arrangement