Beste Prijsgarantie
 — 
Vul hier de inlogcode in

Pasen in Restaurant 1397

 

"Vier Pasen in stijl!"

U komt toch ook met de Paasdagen samen met uw familie en vrienden genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring? Chefkok Torben Bouterse heeft een prachtig Paasmenu voor u samengesteld boordevol seizoen ingrediënten, innovatieve gerechten met verrassende smaakcombinaties, begeleid met prachtige dranken geserveerd voor sommelier Walter Lopez Gomez. 

Natuurlijk en vanzelfsprekend is er voor uw kinderen een Kinder Paasmenu 3 - of 4 gangen gemaakt. Als u dit bij ons kenbaar maakt zorgen we dat de tafel feestelijk voor ze zal worden gedekt.  

 
Tijdens de Paasdagen is Restaurant 1397 op zowel de eerste als de tweede Paasdag geopend voor lunch en diner.  Afhankelijk van uw aankomsttijd is het mogelijk het 4- of het 6-gangen Paasmenu te reserveren.  
 
Tevens bieden we u de mogelijkheid om u en uw gasten volledig te ontzorgen met het Paasmenu all-in. Het all-in menu is inclusief 1 bruisend aperitief, begeleidende dranken, tafelwater en koffie/thee met friandises. Mocht u op voorhand al besluiten "all-in" te gaan kunt u dit aangeven tijdens het maken van uw reservering. 

 

 

PAASMENU 1397

 

AMUSES

PULPO*
yuzu • avocado • courgette

COQUILLE ST JACQUES
koji • bimi • aardpeer

KABELJAUW*
knolselderij • waterkers • karnemelk

KALFSZWEZERIK
bloemkool • XO • ansjovis

LAMSFILET*
ratatouille • persillade • tijm

Kaas i.p.v. dessert suppl. 8,50

CHOCOLADE TARTELETTE*
passievrucht • vanille • advocaatPaasmenu 4 gangen*, € 79,50
Paasmenu 4 gangen* all-in, € 149,50

Paasmenu 6 gangen, € 109,50
Paasmenu 6 gangen all-in, € 199,50

 

 

HET PAAS KINDERMENU 1397
 

AMUSES

HAM & MELOEN

TOMATENSOEP*

KABELJAUW*
Groenten, verse frieten en mayonaise

PAASEI*

 

Het Paas Kindermenu 3 gangen*, € 27,50

Het Paas Kindermenu 4 gangen, € 32,50Dieetwensen en/of allergieën

Om de filosofie en smaak van de gerechten te behouden zal het keukenteam enkel rekening houden met vegetarische, gluten-, lactose- en notenvrije allergiewensen. We adviseren uw dieetwensen en/of allergieën met de reservering aan ons kenbaar te maken. Tijdens het servies wijzigingen aanbrengen is niet mogelijk.

 

Boek hier het voordelige Paas Arrangement

 

Om u volledig te ontzorgen bieden we u de mogelijkheid om te blijven overnachten. Na uw check-in kunt u tijdens het diner genieten van het 6 gangen Paasmenu all-in. Overnacht in één van onze Junior Suites en kom heerlijk tot rust in onze wellness. De volgende dag staat het uitgebreide Paas ontbijtbuffet voor u klaar.

De details op een rijtje: 
 
- Een overnachting in een Junior Suite  
- Gratis toegang tot onze wellness (op dag van aankomst)  
- Het 6-gangen all-in Paasmenu 
- Doosje bonbons op de hotelkamer  
- Uitgebreid Paas ontbijtbuffet  
- Voor slechts € 274,50 per persoon. 

Het Paas hotelarrangement is enkel telefonisch te reserveren via telefoonnummer 0164252050 of emailadres info@hoteldedraak.nl. Geef dan ook met uw reservering uw wensen t.a.v. dieetwensen en/ of allergieën door.  
   
Wij kijken er naar uit u tijdens de Paasdagen te mogen ontvangen.