Kerst in Restaurant 1397

 

De gezelligste dagen van het jaar staan weer voor de deur. Vier samen met uw familie of vrienden Kerst in Restaurant 1397. Hét moment om bij elkaar te komen en gastronomisch te genieten in monumentale sfeer.

Wanneer mogen we u verwelkomen?

Tijdens de Kerstdagen is Restaurant 1397 op Kerstavond enkel geopend voor het diner. Op zowel de eerste als de tweede Kerstdag is het restaurant geopend voor lunch en het diner. 


Tijdens de lunch serveren we zowel het 4- als het 6-gangen Kerstmenu, afhankelijk van uw aankomsttijd. In de avond serveren we enkel het 6 gangen Kerstmenu.

 

Ontvangst Lunch: 12:00 - 13:30*
Ontvangst Diner: 18:00 - 20:00

 

*De koffie tijdens de lunch zal uiterlijk geserveerd worden om 16.30 uur zodat het restaurant weer in gereedheid gebracht kan worden voor onze avondgasten.

 

Gaat u voor het Kerstmenu all-in?

Het Kerstmenu all-in is inclusief 1 bruisend aperitief, begeleidende dranken, tafelwater en koffie/thee met friandises. Mocht u op voorhand al besluiten "all-in" te gaan kunt u dit aangeven bij uw reservering.  

 

Reserveer uw tafel

U kunt uw tafel telefonisch reserveren via onze receptie; tel. 0164252050 of via ons reserveringssysteem Formitable, waar u het tijdstip van ontvangst kunt selecteren. Wij vragen u vriendelijk zich aan het door u gekozen tijdsstip te houden i.v.m. onze tijdsplanning.

 

Dieetwensen en/of allergieën

Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen en/ of allergieën. We adviseren u dit minimaal vijf dagen voorafgaand aan ons kenbaar te maken. Met welke dieetwensen en/ of allergieën kunnen we rekening houden; Vegetarisch, gluten-, lactose- en notenvrij. Met andere dieetwensen en/of allergiewensen kunnen we in deze dagen geen rekening houden. Op de dag zelf kunnen er geen aanpassingen in gerechten uitgevoerd worden. 

 

KERSTMENU RESTAURANT 1397

 

AMUSES

HAMACHI*
gerookte paling • dashi • koriander

LANGOUSTINE
venkel • agrumes • knolselderij

KREEFT
espresso • spelt • zuurkool 

LIVAR VARKEN*
spruiten • Belper Knolle • aardpeer

WAGYU A5*
beukenzwam • schorseneer • oude sherry

VALRHONA GRAND CRU*
amarena-kers • tonkaboon • hazelnoot


Kerstmenu 4 gangen*, € 79,50
Kerstmenu 4 gangen* all-in, € 149,50

Kerstmenu 6 gangen, € 109,50
Kerstmenu 6 gangen all-in, € 199,50

 

Het Kerst hotelarrangement

 

Om u volledig te ontzorgen bieden we u de mogelijkheid om te blijven overnachten. Na uw check-in kunt u tijdens het diner genieten van het 6 gangen Kerstmenu all-in. Overnacht in één van onze Junior Suites en kom heerlijk tot rust in onze wellness. De volgende dag staat het uitgebreide Kerst ontbijtbuffet voor u klaar. 

 

De details op een rijtje:

- Een overnachting in een Junior Suite
- Gratis toegang tot onze wellness (op dag van aankomst)
- Het 6-gangen all-in Kerstmenu
- Doosje bonbons op de hotelkamer
- Uitgebreid Kerst ontbijtbuffet
- Voor slechts € 279,50 per persoon

 

Het Kerst hotelarrangement is enkel telefonisch te reserveren via telefoonnummer 0164252050 of emailadres info@hoteldedraak.nl. Geef dan ook met uw reservering uw wensen t.a.v. dieetwensen en/ of allergieën door.

 

Wij kijken er naar uit u in deze dagen te mogen ontvangen.